FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Bucuros de prima victorie a Argeşului în acest campionat, Andrei Penescu spune: „Suntem dispuşi să dăm şi gratis clubul FC Argeş”

Articol de - Publicat sambata, 18 septembrie 2010 00:00

FC Argeş a obţinut astăzi prima victorie din noul campionat, 3-1, pe teren propriu, cu Mureşul Deva.

 

După prima victorie în acest campionat a Argeşului, Andrei Penescu a spus că „este o victorie meritată care mă bucură foarte mult. Echipa noastră, cea mai tânără din Liga a doua, a spart gheaţa şi sperăm ca acesta să fie un nou început pentru F.C. Argeş”. Referitor la posibilitatea preluării clubului de un investitor potent din punct de vedre financiar, fiul patronului Cornel Penescu a spus: „Am auzit şi eu de acest zvon, dar până acum nu ne-a contactat nimeni. Aşa cum am mai declarat, noi suntem dispuşi să dăm clubul şi gratis unui investitor serios care să ducă pe F.C. Argeş mai departe”.

„Astăzi am fost o echipă moartă”

Antrenorul Gheorghe Barbu de la Mureşul Deva era foarte abătut şi nemulţumit de perstaţia jucătorilor săi în meciul cu F.C. Argeş pierdut cu 0 – 3. „Am primit primul gol foarte repede după ce un jucător de-al nostru a pasat la adversar, după care n-am putut reveni şi am fost, practic, morţi...”. Tehnicianul Mureşului l-a acuzat pe Sătmar de gafa comisă, iar la pauză l-a şi schimbat. „Obiectivul nostru este ocuparea unui loc la mijlocul clasamentului, deoarece avem un lot restrâns de jucători adunaţi cu puţin timp înaintea începerii campionatului”. La meciul cu F.C. Argeş, Mureşul Deva a avut trecuţi pe foaia de arbitraj doar patru rezerve.

„Grecul” Iordan Eftimie este cu gândul la meciul cu Petrolul Ploieşti

Cu cea mai tânără echipă din Liga a II-a, F.C. Argeş a avut doar doi jucători peste 21 de ani din cei 18 trecuţi pe foaia de arbitraj, antrenorul Iordan Eftimie a reuşit prima victorie în campionat. Scorul de 3 – 0 putea fi mult mai mare, dacă jucătorii Argeşului nu mai ratau 5-6 ocazii mari la poarta lui Horvat. „Am câştigat fără probleme acest meci în care puteam marca încă pe atât. Ştiam că Mureşul este conjunctural pe locul trei, şi nu ne-am gândit decât la victorie. Ce va fi cu Petrolul etapa viitoare, nu ştim. Noi deja pregătim acest meci. Îi vom vedea şi la partida din Cupa României. Au jucători de valoare cu vechi ştate în prima Ligă, jucători care pot decide singuri soarta unui meci. Dar nu vom merge la Ploieşti precum mielul la tăiat. Avem o şansă a noastră pe care o vom juca până la capăt”, spunea Eftimie.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează