FOTBAL  »  LIGA 2  »  

CS Universitatea are preparator fizic olandez: a lucrat la Ajax cu Ogăraru şi cu Mitea

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 17:54

Liderul Seriei B, CS Universitatea Craiova, va lucra împreună cu un preparator fizic olandez pentru ca formaţia să facă pasul decisiv în primăvară spre prima divizie.

Antrenorul Ovidiu Stîngă l-a adus în Bănie pe preparatorul fizic Laurens Ebben, 47 de ani, care a lucrat la Ajax Amsterdam alături de românii Ogăraru şi Mitea. Cei de la micapi.ro susţin că Stîngă este cel ce l-a convins pe Ebben să vină să lucreze la CS Universitatea. Batavul a lucrat şi pentru PSV Eindhoven, şi pentru Panathinaikos. Iar în ultima jumătate de an, Ebben a fost în Paraguay!

Olandezul trebuie să sosească la Craiova pentru a lua primul contact cu oraşul, dar şi cu informaţii despre jucătorii cu care va lucra. Oltenii au mai avut discuţii şi cu italianul Urbano Lega, care a mai lucrat în România la FC Naţional şi la Universitatea Craiova.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
aurica112
aurica112  •  19 Decembrie 2013, 20:15

hai rapid

iuflo
iuflo  •  18 Decembrie 2013, 18:33
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Decembrie 2013, 22:40

Daca a noastra e varza si e pe primul loc ...fc booveni cum este ?

in cupa intercontinentala!!

iuflo
iuflo  •  18 Decembrie 2013, 18:06
Postat de bezercudinu pe 17 Decembrie 2013, 22:56

)))))) le platesc ca asa mise pare normal sati platesti taxele la stat ..... in schimb statul roman cemi ofera ? abuzuri,o clona de echipa,,,, si inca ceva eu nam nimic cu tine personal ,fiecare cu preferintele lui ... dar e o diferenta intre noi, tu iubesti o echipa din interes ,,,, eu tin la fcu din suflet

Nu te supara ca intervin, dar daca din suflet esti cu fcu inseamna ca ai un suflet mic pentru ca performante au facut in craiova cei injurati acum ca s-au aliat la csu si crede ca nu stiu nici o fosta glorie a universitatii si nici o personalitate (nu ma refer la politicieni) sa fie de partea lui mititelu si la aberatiile ce le debiteaza

Vezi toate comentariile (24)
Comentează