FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova vrea un portughez aflat şi-n atenţia lui West Ham! E cotat la 1,5 milioane de euro

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 16:09

CS Universitatea Craiova vrea să-şi contureze deja lotul pentru viitorul sezon, pe care speră să-l bifeze în Liga 1. Liderul B2 l-a achiziţionat pe mijlocaşul Alexandru Mateiu, de la FC Braşov, pentru 250.000 de euro.

Echipa este în discuţii să-i ia şi pe Ionuţ Mîrzeanu, şi pe Claudiu Bălan, mijlocaş, respectiv atacant de la FC Universitatea Craiova, punînd ochii şi pe închizătorul Academicăi Coimbra, Fernando Alexandre.

Revista maximasport.ro a anunţat că gruparea din Bănie ar fi dispusă să plătească pînă la un milion de euro pentru a-l cumpăra pe lusitanul de 28 de ani, cotat de către transfermakt.de la 1,5 milioane de euro. Fernando are 1,82 de metri înălţime şi 80 de kilograme, a reuşit două goluri în 21 de meciuri în acest sezon pentru formaţia de pe locul 9 din Liga Sagres.

Fotbalistul a mai evoluat, în cariera sa, pentru Estrela Amadora, Braga, Leixoes şi Olhanense. Pregătit de către Sergio Conceicao, Fernando este la cel mai bun sezon din carieră, iar cotidianul britanic Daily Mirror a anunţat că Academica a refuzat recent o ofertă de 500.000 de euro de la West Ham United pentru închizătorul de 28 de ani.


BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
dan.motru
dan.motru  •  16 Aprilie 2014, 10:57

5 motive pentru care Craiova va avea drept de promovare Felix Grigore a spus încă o dată, în conferința de presă de dinaintea meciului cu CS Mioveni, că Universitatea Craiova va avea sigur drept de promovare. Motivele legale, ca și precedentele ”încălcări” ale unui articol de care nimeni nu a ținut cont, sunt nenumărate. Pe lângă argumentele avocățești, însă, noi mai avem câteva foarte solide pentru care suntem siguri că locul Craiovei nu poate fi decât în prima ligă:

dan.motru
dan.motru  •  16 Aprilie 2014, 10:57

Pentru că la ora actuală doar CS Universitatea Craiova poate ține piept Stelei. Din toate punctele de vedere, mai ales financiar. Cu Vaslui, CFR Cluj și chiar Petrolul pe cale de dispariție și un Dinamo a cărei comă se va prelungi mult timp, Steaua poate să-și sărbătorească, deja, nu doar titlul de anul acesta, ci și pe următoarele 3-4. Practic, în Liga I sunt doar fantomele unor echipe care nu și-au mai plătit jucătorii de anul trecut, plus câteva cluburi comunale care, de amorul artei și în lipsa unor adversari dornici să-i concureze, au promovat în prima ligă doar ca să fie pe-acolo (uitând, desigur, că teoretic primăriile nu pot susține financiar cluburi de fotbal). Doar o competitoare r

dan.motru
dan.motru  •  16 Aprilie 2014, 10:56

Pentru că e o investiție uriașă și un proiect fără precedent. Din unele surse, patronii CS Universitatea au cheltuit deja aproximativ 10 milioane de euro pe echipă, în cele 9 luni de investiții. Planurile sunt clare: un club care să crească în următorii 2-3 ani suficient cât să poată deveni prima echipă de fotbal din România înscrisă la bursă. Ulterior, nu doar suporterii vor putea cumpăra acțiuni, ci și marile concerne și companii, totul într-un mediu perfect transparent și profesionist. Modelul pe care cei doi patroni îl aduc mereu în discuție este Borussia Dortmund.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează