FOTBAL  »  LIGA 2  »  

Decizie surprinzătoare a Vasluiului în ceea ce priveşte liga în care va juca în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 19:33

FC Vaslui a fost retrogradată sezonul trecut din Liga 1 din cauza problemelor financiare, dar a primit dreptul de a juca în eşalonul secund.
Formaţia moldavă a refuzat înscrierea în Liga a doua şi cel mai probabil se va desfiinţa. Principalul motiv pentru care aceasta nu va lua startul în liga a doua este lipsa jucătorilor

O altă echipă care a refuzat liga secundă este Minerul Motru, care îşi cîştigase acest drept pe teren. Principalul motiv al neînscrierii acestora este lipsa banilor.

Sezonul 2014-2015 din Liga a doua va avea 26 de echipe, cîte 13 formaţii în fiecare dintre cele două serii.

Iată cum va arăta Liga a doua în sezonul viitor:

Seria I: Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacău, CF Brăila, Gloria Buzău, Rapid CFR Suceava, Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, FCM Dorohoi, FC Voluntari, CS Baloteşti, Fortuna Poiana Cîmpina.

Seria a II-a: ACS Poli Timişoara, Corona Braşov, CSM Rîmnicu Vîlcea, Metalul Reşiţa, Gloria Bistriţa, FC Olt Slatina, FC Academica Argeş Piteşti, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, Unirea Tărlungeni, FC Caransebeş, Şoimii Pîncota

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
helena
helena  •  22 Iulie 2014, 13:18
Postat de bucegibacau pe 22 Iulie 2014, 13:11

in prima serie bacaul e favorita certa, urmata de slobozia si de voluntari. in seria 2 timisoara ,valcea, resita si bistrita se vor bate pe locul de promovare.

Nu stiu cine e favorita certa, chiar nu vad o favorita, in prima serie.Poate fi Farul, poate Buzaul, poate Bacaul sau cele de editia trecuta:Clinceni, Slobozia....

bucegibacau
bucegibacau  •  22 Iulie 2014, 13:11

in prima serie bacaul e favorita certa, urmata de slobozia si de voluntari. in seria 2 timisoara ,valcea, resita si bistrita se vor bate pe locul de promovare.

helena
helena  •  22 Iulie 2014, 12:53

O singura serie B cu cel mult 20 echipe e suficient, desi eu merg pe una cu doar 18....Doar asa se pot concetra valorile si elimina cei de umplutura.Deasemeni doar patru serii de C cu cel mult 16 echipe.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează