FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

Derby-ul ”Universităţilor” se încinge: ”Meciul e sîmbătă, la Severin, dar la ora 20:00”

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 septembrie 2013 17:33

UPDATE / Pe site-ul oficial al echipei lui Adrian Mititelu, fcuniversitatea.ro, a apărut un comunicat în care se precizează ferm că meciul se va desfăşura sîmbătă, dar de la ora 20:00, pe arena din Severin.

"A fost informată şi FRF, şi Jandarmeria că meciul se va desfăşura pe stadionul Municipal "Ion Oblemenco" din Severin, cu începere de la ora 20:00. Menţionăm faptul că gruparea noastră împeună cu municipiul Drobeta Turneu Severin au convenit că, în zilele disputării partidelor de fotbal de către Universitatea Craiova, stadionul să se numească "Ion Oblemenco".

Biletele vor fi puse în vînzare de joi şi vor putea fi procurate atît din Craiova, cît şi din Severin, punctele de difuzare urmînd să fie comunicate miercuri", se scrie în respectivul comunicat.

Cei de la CS Universitatea ştiau că partida era programată pentru sîmbătă dimineaţa, la ora 11:00, dar au comentat: "Regulamentar, dacă se schimbă ora programată pentru meci pînă-n ora 20:00, nu e nevoie şi de acordul echipei oaspete. Aşa că e posibil ca meciul să fie seara, să vedem ce înştiinţare vom primi de la FRF".

*****************

Meciul dintre FC Universitatea Craiova şi CS Universitatea Craiova a început de cîteva zile, mai ales de cînd Adrian Mititelu a ameninţat că meciul se joacă ori pe "Ion Oblemenco", ori echipa sa nu se va prezenta la partidă.

Stadionul din Bănie este ocupat acum de către rivalii de la CS U, care-şi dispută pe "Central" partidele de pe teren propriu.

"Cum pînă ieri, aşa cum spune regulamentul, n-am primit nici o înştiinţare oficială din partea FRF, cum că s-ar fi schimbat locul de disputare sau ora partidei, înseamnă că meciul a rămas să se joace la Turnu Severin de la ora 11:00. Aşa cum e şi normal, aşa cum era programat. FRF înştiinţează clubul vizitator cu minimum 5 zile înainte de partidă, termenul limită a fost luni, n-am primit nimic, aşa că ne vom prezenta sîmbătă dimineaţă la Severin", au spus oficiali ai celor de la CS U.

Adrian Mititelu a cerut FRF de sîmbătă, oficial, ca meciul direct dintre cele două formaţii să se dispute pe "Ion Oblemenco", pe 14 septembrie, de la ora 20:00, susţinînd că acesta este stadionul de tradiţie al clubului său. "Investiţiile făcute în această arenă sînt din banii mei, nocturna, scaunele, tot", a spus şeful oltenilor. Totuşi, echipa antrenată de Nicolo Napoli îşi dispută meciurile de acasă pe stadionul din Turnu Severin.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (65)
savoss
savoss  •  13 Septembrie 2013, 08:33
Postat de forza.stiinta pe 11 Septembrie 2013, 16:26

refuzul era clar, era un eveniment la ora aia doar ca mititelu s-a mai victimizat o data, prinde bine la prostimea lui

Craiova este numai una. Clona nu va prinde pauza competitionala.

oltean88
oltean88  •  12 Septembrie 2013, 23:38

Ca la Olteni, la nimeni... Deci Craiova joaca cu o alta Craiova, la Severin... Nici nu stiu daca e de ras sau de plans

paulnicolaie
paulnicolaie  •  12 Septembrie 2013, 21:29

Cum dracu sa incurajezi o echipa infiintata in 2013.. si bagata de Comitetul Executiv(Sandu Mircea) in liga a 2-a.Bai baietii asa a ajuns fobaul romanesc.Bagati-va mintile in cap.Craova e cea cu Leul pe stema si nu o va schimba niciodata!Forza Stiinta Forza Craiova.Hai oltenii mei!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează