FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPECIAL

Dirijor la 50 de ani » Iosif Rotariu s-a legitimat la echipa înfiinţată de suporterii bănăţeni, SS Poli

Rotariu va porni din nou la drum din liga a 5-a.
Rotariu va porni din nou la drum din liga a 5-a.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 01:13

Fostul mijlocaş al Politehnicii a evoluat deja în cîteva amicale pentru noua sa formaţie şi aşteaptă startul sezonului oficial în liga a 5-a.

Suporterii Timişoarei care nu au acceptat fuziunea cu ACS Recaş, iniţiată de autorităţile locale, au înfiinţat o echipă care să pornească din judeţ, SS Poli, formaţie pentru care Iosif Rotariu a acceptat să revină în teren la vîrsta de 50 ani!

Roti s-a reacomodat deja cu tricoul alb-violet după ce a jucat în mai multe meciuri amicale. "Mă simt exact aşa cum mă simţeam la prima experienţă de la Poli din 1980. Sufletul meu a rămas tînăr. Eu am jucat şi pînă acum la Jimbolia, dar de acum îmi doresc să ajut Poli să promoveze cît mai repede. Nu credeam vreodată să retrăiesc asemenea emoţii şi totul merită cînd vezi cîţi suporteri vin la un meci, chiar dacă el este unul amical", a spus emoţionat Iosif Rotariu.

Sportul l-a salvat!
În urmă cu nouă ani, Rotariu a fost operat pe creier din cauza unei tumori benigne. Deşi medicii şi familia i-au recomandat să renunţe la sport şi să se odihnească cît mai mult, mijlocaşul a ignorat orice avertisment. În plus, la mai puţin de un an de la intervenţia chirurgicală, avea un program aidoma unui sportiv de performanţă! "Sportul este viaţa mea, nu am cum să renunţ la el", a explicat Roti, care face mişcare minimum 6 ore pe zi!

Secretul menţinerii
Programul lui Iosif Rotariu nu s-a schimbat mult de la momentul retragerii. Ba mai mult, el nu s-a îngrăşat nici măcar cu un kilogram! "În fiecare dimineaţă joc două ore tenis de cîmp, apoi un fotbal şi în final merg la fitness. Eu doar asta ştiu să fac, sport şi odihnă", a dezvăluit Roti secretul tinereţii sale.

Vlătănescu pe turnantă
O altă surpriză aşteptată de cei de la SS Poli este revenirea în iarbă a lui Petre Vlătănescu, fostul fotbalist al lui Poli, care astăzi are 53 de ani, dar a rămas la fel de apropiat de sport ca şi bunul său prieten Rotariu. "Voi încerca să îl conving şi pe Vlătănescu să vină alături de mine în acest proiect. Şi-a dat acordul verbal că va veni şi sînt sigur că, avînd doi jucători cu experienţă, nu vom avea probleme", a explicat Rotariu.

"Pe bancă este foarte uşor să stai şi să ţipi la alţii. Oricine poate face asta. În teren este mai greu" (Iosif Rotariu, jucător SS Poli Timişoara)

"Cu Rotariu în teren şi cu încă doi jucători experimentaţi, orice echipă poate promova fără probleme. Vor cîştiga toate meciurile la scor" ( Gheorghe Chivorchian, fost preşedinte Poli)

"Este o mare plăcere să îl antrenez pe Roti. Va duce fără probleme 90 de minute" (Antonio Foale, antrenor SS Poli)

20 de ani a jucat Rotariu la Poli Timişoara

42 de goluri a înscris mijlocaşul pentru formaţia alb-violetă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
violamanist
violamanist  •  22 August 2012, 23:30
Postat de doc888 pe 19 August 2012, 01:23

SS Poli... foarte bun nume... sunt nazisti astia? sau doar stupizi si inculti... Cat despre tricourile alea cu BkP pe ele... gretos.

Te bagi si tu in seama.SS POLi,Societate sportiva POLI Tm,cat despre poza,cred ca e de ceva ani facuta .Vezi BRO de ce nu mai avansam si noi....pt sa sunt multi ca tine.

jalemare
jalemare  •  19 August 2012, 15:30
Postat de steaua88 pe 19 August 2012, 12:48

Ai verificat tu cat alearga Tanase pe meci ? Se vede ca te pricepi la fotbal asa cum se pricepe si jiji . Pai Tanase este mijlocasul care alearga cel mai mult pe teren din Liga 1 conform Digisport (statistica facuta cu soft-ul Eurostat la finalul sezonului trecut) . Respect Rotariu !

vorbeam de sezonul asta. jiji nu stie fotbal dar hotaraste cine joaca si cine nu. abia asteptati sa se urce pe masina. e idolul majoritatii suporterilor stelisti. asta e tristul adevar.

unfake
unfake  •  19 August 2012, 15:12

Un sportiv si un OM exemplar, Iosif Rotariu. Ii doresc tot binele si succese sportive chiar, dupa inima lui mare.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează