FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

EXCLUSIV 29 de echipe iau startul în viitorul sezon al Ligii a II-a

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 august 2012 13:20

Noul sezon al Ligii a 2-a este aproape de start. După ce a fost iniţial amînat, astăzi s-a decis numărul de echipe înscrise în viitorul sezon. În a doua ligă au fost înscrise 29 de echipe, iar în a 3-a ar putea fi tot 6 serii, dar cu mai puţine echipe.

"În aceste momente sîntem în discuţii privind ligile a doua şi a treia.  Avem înscrise 29 de echipe în viitorul sezon din Liga a doua şi cel mai probabil vor fi două serii, una de 14, iar cealaltă de 15", a declarat un membru al CEx pentru LigaB.gsp.ro.

Astăzi se discută şi organizarea ligii a treia, unde cu siguranţă vor fi mai puţine echipe decît în sezonul trecut. Încă nu s-a stabilit dacă vor rămîne tot 6 serii, ori se va trece la patru.

"În Liga a treia încă nu s-a stabilit. Ori vom avea 6 serii de 12-13 echipe, ori vom trece la 4 serii. Astăzi vom afla sigur totul", a mai spus membrul Comitetului Executiv pentru LigaB.gsp.ro.

Citește și:

Incredibil! Președintele clubului din Superligă a demisionat la o săptămână de la numire: „Pretențiile au fost mult prea mari”
Superliga
Incredibil! Președintele clubului din Superligă a demisionat la o săptămână de la numire: „Pretențiile au fost mult prea mari”
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Superliga
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Nationala
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Expulzat din Franța, desconsiderat de echipa unde a crescut, un fotbalist al naționalei României este vânat să ajungă în Ligue 1 sau în Serie A: „Regula Under 21 l-a făcut mare”


Comentarii (6)
cs_oltenia_craiova
cs_oltenia_craiova  •  01 August 2012, 17:22

CATALIN CRACIUNESCU : "Nu renunţ, sper să reuşesc să aduc o altă echipă de liga a doua la Craiova". avem incredere ca asa va fi poate aduce Piatra Olt pentru ca CS APA a plecat la Bals ar fi un schimb interjudetean, ii poate schimba denumirea in OLTENIA CRAIOVA colaborand chiar cu CS APA in sensul asta. HAI OLTENIA !

skyper
skyper  •  01 August 2012, 15:02

liga I 12 echipe si liga II 20 echipe

gabonne1982
gabonne1982  •  01 August 2012, 14:41
Postat de florin_flo71 pe 01 August 2012, 14:09

Acelasi lucru "zbier" si eu de foarte mult timp. Cred ca o liga I cu 16 echipe este arhisuficient, iar pentru diviziile inferioare una de liga a-II- cu cel mult 20 de echipe si doua de liga a-III-a, cu la fel 18-20 de echipe. Dar se pare ca interesele sunt mai mari decat creearea de competitie sportiva.

acelasi lucru il sustin si eu.La ora actuala Liga I,nu pare capabila sa suporte 18 echipe.Deja trei dintre ele sunt aproape de-a pune cruce activitatii sportive.Cat despre Liga II-a,cred ca suntem ultima tara din Europa cu doua serii si nici acelea productive.An de an se retrag la sfarsit de tur doua,trei echipe si se perturba toata competitia.Din punctul meu de vedere : Liga I - 16 echipe,Liga II - 18 echipe,Liga III - 3 serii de cate 18 echipe (pe regiuni,Moldova,Transilvania,Muntenia)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează