FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

EXCLUSIV Claudiu Niculescu şi Florin Matache au semnat cu Damila Măciuca!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 ianuarie 2013 16:54

Începutul de 2013 a adus două transferuri de marcă în dreptul formaţiei Damila Măciuca, din Seria B2, echipă ce a rămas fără antrenor după ce Erik Lincar a demisionat din motive personale.

Claudiu Niculescu este noul antrenor al vîlcenilor ce ocupă poziţia a patra, cu 18 puncte, la opt puncte distanţă de ACS Poli Timişoara, locul secund, ultimul ce garantează promovarea în Liga 1. Clau-gol îl va avea ca antrenor secund pe Cornel Dobre, un alt fost jucător al lui Dinamo.

Fostul atacant de legendă al "cîinilor" l-a adus lîngă el şi pe bunul său prieten, Florin Matache, care a intrat în inimile dinamoviştilor după "Minunea de la Liberec", din 2009. Portarul de 30 de ani a semnat un contract valabil pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Claudiu Niculescu are drept obiectiv clasarea în primele patru echipe în acest sezon şi promovarea în campionatul viitor, însă dacă va reuşi minunea şi o va duce pe Damila Măciuca pe prima scenă în această vară, antrenorul de 36 de ani va încasa un bonus consistent.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
qzoom
qzoom  •  04 Ianuarie 2013, 00:32

Mare antrenor...parca il vad peste 2 luni cum declara: Nu au fost seriosi patronii , eu nu plec, am contract si vreau sa-l duc pana la capat.

decuadi
decuadi  •  03 Ianuarie 2013, 22:11
Postat de newentry pe 03 Ianuarie 2013, 19:51

Goggule, ti- ai facut un crez din asta?

doar ca nu are creier. si ne face de rusine. de asta zice lumea ca vsuntem prosti. din cauza la alde gogu si d-alde dorel

adiultras
adiultras  •  03 Ianuarie 2013, 22:11
Postat de danyun pe 03 Ianuarie 2013, 20:48

Sunt stelist,dar respect Dinamo,Rapid...cant tot aud ca se bucura unii ca se desfinteaza aceste echipe,nu e bine,sunt echipe de traditie,cu suporteri multi in spate,pai vreti meciuri cu damila namila?!Pacat!

cu maciuca urziceni astra si alte banalitati....steaua le vea desfiintate pe dinamo si rapid...pai normal...cine sa i mai faca prostii,incultii tari??? imperator...e pe aici?:))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează