FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL ÎN FLĂCĂRI

EXCLUSIV Şiman, înregistrat în timp ce le vorbea jucătorilor: "De aici scapă cine vreau eu! Sînteţi «jugul Uniunii Sovietice»!"

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 20:21

Apar noi dezvăluiri în cazul jucătorilor Sportului Studenţesc, neplătiţi de luni bune. Vasile Şiman a fost înregistrat în timp ce le ţinea un speech la o şedinţă din luna ianuarie. În cadrul înregistrării, Şiman le declară că îi va lăsa să plece doar pe cei cărora le vor fi făcute oferte, ceilalţi fiind comparaţi cu "jugul Uniunii Sovietice"

Iată fragmente din înregistrare:

"Dumneavoastră trebuie să spuneţi dacă rezolvăm sau nu rezolvăm. Dacă nu rezolvăm, următoarea etapă trebuie să găsim echipă. (...) să vă spun cum stau lucrurile. Şi cum mergem mai departe. Prima dată vom încerca să vă transferăm...

Dacă nu se rezolvă, dacă nu vă putem transfera definitiv, nu vă voi da cu orice preţ, cu preţul pe care îl vreţi voi. Vă voi da cu preţul care îi convine Sportului! Şi vouă! Luăm în calcul împrumutul pe jumătate de an sau pe un an pe bani! Dacă nu vom găsi nici soluţia asta, vom găsi soluţia de împrumut gratuit.

Dacă nu o găsim nici aia, vă meritaţi soarta! Să nu mă găsiţi pe mine vinovat! Eu o să încerc toate variantele! Eu nu exclud la ora actuală, în situaţia în care sîntem astăzi, nicio variantă. M-aţi înţeles sau nu m-aţi înţeles? Veţi scăpa de aici, veţi scăpa ăia care vreau eu! Ceilalţi nu o să scăpaţi, indiferent de ce veţi face! Eu o să fac de zece ori mai multe ca să nu scăpaţi! Singurul care scapă cînd vrea el e Farmache, dintre cei prezenţi aici. Restul? Sînteţi jugul Uniunii Sovietice. În paranteză. Sau cu parantezele de rigoare!

Pentru că nu vreau să-mi bat joc de voi, nu vreau să continui în situaţia asta la nesfîrşit, vreau să iau alternativele astea în calcul. Pentru că pe cine am avut de dat afară, am dat! Nu mai dăm alţii afară. Pe restu – din toţi ăştia, mai există un candidat-doi la care zicem – renunţăm! şi atît. Majoritatea rezolvăm cu condiţia să vă fie bine şi vouă, şi clubului. Voi nu puteţi să plecaţi fără acordul meu, eu nu pot să vă impun să plecaţi", le-a spus Şiman jucătorilor.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
kingme
kingme  •  13 Martie 2013, 14:17
Postat de agelu pe 13 Martie 2013, 11:24

In afara de chestia cu Uniunea Sovietica ce altceva revoltator mai e in discursul lui Siman ? Ca nu-si lasa jucatorii sa plece cand, unde, si pe cati bani vor ei ? Pe la alte echipe asa e ? Ca nu-i da afara ? Partea cu salariile neplatite e in alt context si nu inteleg de ce nu se rezolva la comisiile federale.

Nu asa e totul este in regula,aia nu au mai fost platiti cu anii dar totul este bine :) in conditiile astea este normal sa fie lasati sa plece unde si cand vor,dar vad ca multi sunt de acord cu sclavia

agelu
agelu  •  13 Martie 2013, 11:24

In afara de chestia cu Uniunea Sovietica ce altceva revoltator mai e in discursul lui Siman ? Ca nu-si lasa jucatorii sa plece cand, unde, si pe cati bani vor ei ? Pe la alte echipe asa e ? Ca nu-i da afara ? Partea cu salariile neplatite e in alt context si nu inteleg de ce nu se rezolva la comisiile federale.

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Martie 2013, 04:18

Siman a construit o echipa mare la Sportul, a avut antrenori buni precum Andone si Dan Petrescu, a crescut tineri si a fost chiar la un pas de castigarea titlului. Insa apoi tot el si-a batut joc de tot ce facuse bine inainte, si-a retrogradat echipa pentru niste datorii, a cerut preturi exagerate pe jucatori si nu a putut sa-i vanda, a inceput sa aiba restante salariale tot mai mari catre jucatori si datorii catre terti. Insa discursul de mai sus mi se pare de bun simt, le spune jucatorilor ca ii va lasa sa plece, dar in conditii cat mai avantajoase atat pentru club cat si pentru ei. Care-i problema?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close