FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

FC Brașov a început pregătirile fără vreun obiectiv clar: "Sînt multe de pus la punct"

Articol de , - Publicat luni, 06 iulie 2015 14:35

FC Brașov s-a reunit ieri pentru pregătirile sezonului de Liga a II-a, cu un nou preşedinte – Vasile Dochiţa şi un nou staff tehnic – Cosmin Bodea şi Mihai Stere.

Primul antrenament a însemnat un lot destul de subţire, alături de portarii din sezonul trecut şi „veteranul” Buga aflîndu-se tineri care au fost crescuţi sub Tîmpa şi au evoluat în ultimul timp sub formă de împrumut la alte echipe, precum şi cîţiva juniori.

„Pe banca echipei se află doi foşti jucători emblematici, obiectivul lor este să formeze o echipă competitivă pentru liga secundă şi sînt sigur că vor reuşi. Pînă pe 20 iulie situaţia e oarecum neclară, nu putem spune prea multe pînă nu vedem exact cum va arăta formatul pentru al doilea eşalon. Mi-ar conveni mai mult o singură serie, mai puternică şi chiar dacă vom da piept cu alte 5 echipe retrogradate, de tradiţie, ar fi un campionat mai puternic care poate ar atrage şi ceva bani din televizări. Pe cine nu ar încînta o promovare încă din primul an, dar sînt multe de pus la punct”, a declarat noul preşedinte al lui FC Braşov.

Cuplul de antrenori al „galben-negrilor” aşteaptă sub Tîmpa şi nume ceva mai cunoscute, jucători care au evoluat în prima ligă, mai ales după startul acesteia, care va avea loc la finalul săpătmânii.

Trei dintre fotbaliştii vizaţi de braşoveni sînt Mareş (Petrolul), Hlinca (ex Gloria Bistriţa) şi Pîrvulescu (CSM Rm. Vîlcea).

„E o onoare să antrenez FC Braşov, e locul unde m-am simţit cel mai bine ca jucător. Situaţia în care ne aflăm e foarte grea, aşa e la orice nou început. Sper să formăm un lot care să ne dea speranţe pentru viitor. În funcţie de ce jucători vom reuşi să aducem, ne vom putea stabili şi un obiectiv mai clar. Nu mai sînt banii de la prima ligă, dar sperăm ca salariile să fie plătite la timp. Vrem să facem o echipă de la zero, e greu şi pentru asta chemăm fanii alături de noi”, a spus şi Cosmin Bodea.

Acesta a anunţat şi programul echipei pentru perioada precompetiţională, cu un cantonament în Poiana Braşov (26 iulie – 7 august) şi 7 meciuri amicale:
24 iulie – Victoria Bod
29 iulie – CS Afumaţi
1 august – Dinamo II
7, 12, 15 şi 22 august – adversari necunoscuţi)

Lotul lui FC Brașov:

Mutu, Iacob, Căucă (portari), Al. David (Academica Piteşti), Potecu (FCM Baia Mare), Iakab (OSK Sf. Gheorghe), Ş. Moraru, H. Popa (FC Caransebeş), Boţia, Ov. Bic (Olimpia Satu Mare), Ţuţu, Buga, A. Damian, Stoichescu (Vulturii Lugoj), Al. Andrei (FC Păpăuţi). n Pamfile, Olteanu, Rusu, Bleambu, Monea (juniori).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează