FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV - OLIMPIA SATU MARE 1-2

FC Brașov a picat pe 5 după eșecul cu Olimpia: "Ne-am pregătit cu bucătarii, cu blidarii și cu oamenii de pe stradă!"

FC Braşov a suferit primul eşec pe teren propriu în acest sezon // Foto: Bogdan Bălaș
FC Braşov a suferit primul eşec pe teren propriu în acest sezon // Foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Stegarii au picat pe cinci după înfrângerea de ieri, iar Cornel Țălnar s-a dezlănțuit la finalul partidei, atacându-i pe șefii echipei, dar și pe jucători.

Execuția senzațională din foarfecă a lui Șerban în debutul meciului de ieri i-a făcut pe brașoveni să spere. Dar Olimpia a fost o nucă tare, n-a renunțat, a atacat, a controlat meciul și-a egalat, ba chiar a trecut în avantaj până în pauză, profitând la maximum de prestația dezamăgitoare a gazdelor.

Antrenorul Cornel Țălnar nu s-a putut abține, iar la finalul meciului a atacat pe toată lumea!

"Am jucat doar în viteza întâia"

"Sincer, mă așteptam să se întâmple așa ceva! Nu e normal ca noi de pe 7 decembrie să nu mai călcăm pe un teren de fotbal. Toate antrenamentele le-am făcut pe zăpadă. Ne-am antrenat doar pe terenuri acoperite sau în sală.

Primele echipe din clasament au făcut stagii afară, au avut amicale, noi nu am avut niciun meci, am jucat cu bucătarii, cu blidarii și cu oamenii de pe stradă!

Când am întâlnit un adversar cât de cât bun s-a văzut. Nu am avut niciun pic de prospețime, am jucat doar în viteza întâia și în marşarier, ei au avut două viteze în plus. Nu e nimeni de vină, nu au fost bani să putem pleca să ne antrenăm pe teren de fotbal", a spus Țălnar.

"Alo, FRF! E rușinos!"

Dezamăgit, antrenorul de 59 de ani a continuat să-și verse nervii după înfrângerea cu Satu Mare: "Am luat două goluri de curtea școlii și am pierdut. Nu putem deocamdată, până nu ne adaptăm, să emitem pretenții. E clar că șansele la locul al doilea au scăzut! Chiar dacă i-am certat după meci pe băieți, așa nu se poate face fotbal. A fost și incertitudine, nu știa ce se întâmplă cu echipa, se desființează, intră în faliment, vin bani? Ce e asta? E rușinos, dar asta a fost situația și lumea trebuie să înțeleagă că până când lucrurile nu vor fi clare e greu să obții rezultate".

Prezent în tribunele de sub Tâmpa, Răzvan Burleanu nu a scăpat de criticile tehnicianului: "Nu pot să îmi explic de ce Federația nu a amânat reluarea campionatului, când terenurile sunt în aceste condiții. Nu trebuia să se dispute în decembrie cele două meciuri din retur, atunci am jucat pe gheață. Asta e Federația, ei își fac treburile! Chiar nu mă gândeam că pierdem meciul ăsta, dar știam că nu putem practica jocul pe care îl așteaptă fanii".

FC Brașov - Olimpia Satu Mare 1-2 (1-2)

Au marcat: Șerban (13) / Ursu (19), Krausz (39)

FC Braşov: Fl. Iacob - Băjan, Al. Ichim, I. Şerban, Ct. Stan - Vagner (42 Goge), P. Iacob, I. Popa (68 Tripșa), Enceanu – Grigorie – Angelescu (68 Istrati). Antrenor: Cornel Ţălnar

Olimpia: Anca-Trip – Duruș, Mureșan, Heil, Iuhas – Onicaș, S. Pană – Erdei (81 Rus), Krausz, Ursu (62 Roșu) – Voicu (72 Kanalos). Antrenor: Bogdan Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează