FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Florin Matache: "Vreau să-l ajut pe Claudiu Niculescu să reuşească în cariera de antrenor!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 17:52

Florin Matache s-a alăturat proiectului lui Claudiu Niculescu de la Damila Măciuca.

- Florin, ai ales să joci la Damila Măciuca, nu e un pas înapoi?
- Nu, pentru că aici am găsit o conducere profesionistă, cu oameni care vor să facă performanţă. La Damila există stabilitate financiară, este un club dornic de performanţă, cu oameni care investesc pentru a reuşi să ajungă în Liga 1. Faptul că şi Claudiu Niculescu este antrenor aici a contat foarte mult, este un antrenor tînăr, care sigur va reuşi în carieră şi vreau să-l ajut şi eu din teren. Claudiu este un profesionist, se informează mereu despre tot ce apare nou, îşi doreşte mult să reuşească în carieră.
- Care sînt obiectivele tale în acest an?
- Am promovat în cariera mea cu două echipe, Universitatea Cluj şi Otopeni, şi îmi doresc să o fac şi cu Damila. Am găsit o echipă foarte bună aici, vom încerca din acest an să atacăm promovarea, însă dacă nu se va putea, la anul sigur vom reuşi promovarea în Liga 1.
- Sperai să ajungi în această iarnă la Dinamo, fiind liber de contract?
- Poate voi ajunge să mai joc vreodată la clubul care m-a lansat în fotbal. Acum nu mă aşteptam să fiu căutat pentru că acolo sînt doi portari de valoare şi nu cred că era nevoie de mine! Dinamo e un brand, iar Cornel Ţălnar sigur va scoate echipa din situaţia care este, sînt convins că şi acţionarii vor găsi soluţii să nu mai fie probleme financiare.
- Pînă la ce vîrstă vrei să mai joci?
- Joc cît mă ţin picioarele. Am 30 de ani, nu mă consider bătrîn, iar fizic mă simt excelent, cred că voi mai apăra ani buni de acum înainte. Sînt un tip serios, nu am fentat niciodată fotbalul, am reuşit să trec peste accidentarea pe care am avut-o, iar la Dămila Măciuca este un nou început pentru mine.

Florin Matache a mai jucat la Dinamo, Ceahlăul, CS Otopeni şi Universitatea Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează