FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

FOTO Gabi Balint a fost prezentat la CS U Craiova: "Puteam ajunge şi ca jucător aici, dar Steaua s-a mişcat mai repede"

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 21:30

Gabi Balint, noul antrenor al celor de la CS U Craiova, a vorbit despre obiectivele sale şi a explicat de ce a ales să semneze cu formaţia din L2.

"Au trecut peste 20 de ani de cînd am fost la Steaua. Acum sînt antrenor, a fost la Timişoara, la Vaslui, la naţionala Moldovei. Niciodată n-am simţit o rivalitate cu Craiova, aşa cum era cu Rapid. Puteam să ajung la Craiova şi ca jucător, doar că Steaua s-a mişcat mai repede şi a trimis o dubiţă la Bistriţa.

E un proiect foarte frumos aici, un proiect serios, tocmai de aceea am şi acceptat această ofertă. Sper să am rezultate bune, pentru asta am venit. Primul obiectiv e promovarea, apoi să facem un plan pe 3 ani pentru ca această echipă să devină ce a fost. Ştiu că este o atmosferă foarte frumoasă de fotbal, că lumea este împărţită, dar sînt convins că-i vom readuce la stadion. Ştiu ce am de făcut, n-am timp de pierdut, îmi place organizarea", a spus Gabi Balint.

Rotariu n-a putut veni
Balint va avea acelaşi staff tehnic ca şi Ovidiu Stîngă, de la care preia echipa. Va lucra alături de Silviu Lung, de preparatorii fizici Laurens Ebben şi Cornel Blejan. N-a putut să-l aducă şi pe Iosif Rotariu, antrenor la Caransebeş, primul loc în Seria C4. "O să mai aduc un secund, mă voi decide zilele următoare. L-aş fi dorit pe Roti, dar nu se poate acum, e ocupat", a comentat Balint.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
ertyuiop
ertyuiop  •  18 Martie 2014, 07:33
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Martie 2014, 05:56

fanii lui CSU sunt mai multi ...dar mult mai multi decat cele 300 de gloabe ale mititelului ...

in orice oras din Romania gasesti de la 300 de fani in sus ai U CRAIOVA......tot acolo gasesti si cei mai scarbati oameni cand citesc despre csu craiova!

stefy29
stefy29  •  18 Martie 2014, 06:55
Postat de the_champions pe 18 Martie 2014, 00:28

Stefy draga, mai bine ai trece pe la bucatarie ca te bate barbatul cand vine acasa si te prinde pe gsp !

Probabil asa e la tine si stii din sursa sigura cum se poarta un barbat cu muierea lui. Ai patit-o sigur , dar lasa ca te faci tu mare.

stefy29
stefy29  •  18 Martie 2014, 06:50
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Martie 2014, 05:56

fanii lui CSU sunt mai multi ...dar mult mai multi decat cele 300 de gloabe ale mititelului ...

Da.Sunt foarte multi, incat la meciurile clonei se vede ca pot juca in paralel meciuri de fotbal in fiecare tribuna, si e atat de multa voie buna incat mustele se pot auzi fara probleme.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează