FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

FOTO Imagini INCREDIBILE dintr-un municipiu care a câştigat Cupa României: oile pasc pe stadion!

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2016 13:05

Oraşul Turda se poate lăuda că are în vitrină o Cupă a României, câştigată de Arieşul în faţa Rapidului acum 55 de ani, 2-1 în finala din 1961

Cu toate acestea, noua echipă din municipiul clujean, Potaissa Turda, e doar în liga a patra şi a revenit recent în atenție după un gol fantomă marcat în poarta celor de la Unirea Tritenii de Jos.

Alte semne că fotbalul nu e la mare preț în Turda? Formaţia nu s-a prezentat la barajul de promovare în liga a 3-a de anul trecut din cauza lipsei banilor, iar ieri s-a remarcat printr-o scenă amuzant-amară: o turmă de oi a păscut pe stadionul din oraş!

Turdeanul Cornel Oltean a postat pe pagina de facebook imagini cu mioarele lăsate pe arena de 10.000 locuri.

"4 APRILIE 2016 ORA 15.00.  STADION MUNICIPAL TURDA, UN BUN CARE NE APARTINE TUTUROR SI E VEGHEAT DE ALESII NOSTRI. CSFC POTAISSA TURDA TOCMAI L-A FOLOSIT IN REMIZA DE SAMBATA. ALOOOOO...ANUL TRECUT ERA GROAPA DE GUNOI, AZI PASC OILE PE EL!!! TREZITI-MA...SPUNETI-MI CA VISEZ...NU POATE FI REAL !!!", a scris bărbatul, alături de imaginile sugestive.

"A fost o scăpare, e pază la stadion"

Gsp.ro a luat legătura cu Lucian Cordiş, unul dintre consilierii locali, preşedinte al unei asociaţii sportive nou înfiinţate în oraş, C.S.F.C. Potaissa Turda. 

"Am văzut şi eu imaginile, sunt postate de un prieten de-ai mei. Vă daţi seama că nu pasc oile zilnic acolo! A fost o scăpare. Stadionul e amplasat lângă o zonă de păşunat, zona Poiana din Turda.

Există o firmă de pază la stadion, probabil le-o fi scăpat. Acolo se joacă fotbal, nu se pune problema să se repete scena", a punctat acesta.

47.000
de locuitori are Municipiul Turda, făcut celebru la nivel internaţional de Salina Turda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
tuhoamar
tuhoamar  •  06 Aprilie 2016, 15:14

Poate vrea Jiji, acum ca a iesit MM, sa preia echipa. Si probabil, la sfatul sau, a trimis scouteri, sa nu cumva sa fie unguri prin zona.

tuhoamar
tuhoamar  •  06 Aprilie 2016, 15:13

Poate vrea Jiji, acum ca a iesit MM, sa preia echipa. Si probabil, la sfatul sau, a trimis scouteri, sa nu cumva sa fie unguri prin zona.

mvradulescu
mvradulescu  •  06 Aprilie 2016, 10:12
Postat de sorindrag pe 05 Aprilie 2016, 18:44

imaginea de mai sus este cumva de la antrenamentul lotului largit al fcsb-ului ?

Mai curând, cred că sunt "rezervele" giuleştene trimise în schimb de experiență la Turda în amintirea finalei pierdute când erau deja învingători înaintea disputării partidei ! Dacă tăceai, filozof rămâneai ...

Vezi toate comentariile (62)
Comentează