FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

GALERIE FOTO 100 de ani de la înființarea Sportului Studențesc și 96 de la inaugurarea arenei din Regie! Imagini triste de pe stadionul pe care au scris istorie Hagi, Lucescu și Mircea Sandu

FOTO: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor) +37   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 11:24

Sportul Studențesc a împlinit 100 de ani în această lună. O aniversare tristă pentru echipa preferată a lui Nicu Ceaușescu.

La fel de trist este stadionul din " Regie", pe care au jucat nume mari din fotbalul românesc: Gică Hagi, Gino Iorgulescu, Mircea Lucescu, Mircea Sandu sau Paul Cazan.

Ionuț Mazilu, Laurențiu Diniță, Tibi Bălan, Viorel Ferfelea, Marius Șumudică, Octavian Chihaia sau Costin Curelea sunt alți fotbaliști importanți care au mai trecut pe aici.

Construită în 1920, micuța arenă a Sportului este acum părăsită, ruginită și plină de gunoaie. Nu e nici măcar păzită, motiv pentru care din când în când studenții mai coboară din cămine și încing câte un fotbal pe pământul care ține acum loc de gazon. 

Se pot folosi chiar și de tabelă. Asta pentru că cifrele sunt în continuare la locul lor. :)

GSP.RO a vizitat stadionul și vă prezintă peste 30 de  imagini din Regie!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
danez4
danez4  •  20 Noiembrie 2016, 09:57

echipa de traditie lasata de izbe;iste , in schimb au aparut echipe obscure si insignifiante in peisajul fotbalului romanesc gen-chiajna, voluntari si te mai miri din nu stiu comuna.

chris_bu67
chris_bu67  •  19 Noiembrie 2016, 19:45

Respect Sportul Studențesc București,și revenire grabnică în prima ligă!

mihnea74
mihnea74  •  19 Noiembrie 2016, 17:33

Iuda numita sandu mircea a ingropat cea mai frumoasa echipa 'de dupa revolutie.Exista un Dumnezeu ...sandu a ajuns mic si *** aiurea iar de panduri amicului condescu se alege prafu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează