FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Încă o candidată la promovare! Are 3 victorii consecutive și amenință: "Dacă trecem de aceste două jocuri intrăm în luptă"

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 10:39

Chindia Târgovişte s-a impus clar, scor 4-0, în disputa cu Metalul Reşiţa după ce dâmboviţenii au marşat convingător în ultimele 15 minute ale jocului în care au marcat de alte trei ori după reuşita inaugurală a lui Crinel Stoica.

"Am întâlnit o echipă care este, clar, mult mai bună decât locul ocupat în clasament. Ne bucurăm că mergem din victorie în victorie. Noi ne gândim, de fiecare dată, doar la jocul care urmează", a punctat Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei, la Sport Total FM.

Graţie parcursului exact din acest an, Honciu şi compania au ajuns pe locul 5, cu 44 de puncte, ameninţând serios podiumul întrecerii.

"Vin două partide extrem de grele. Dacă trecem de CS Mioveni, în deplasare, şi apoi de Braşov, acasă, putem spune că intrăm în lupta pentru promovare. Nu acesta este obiectivul nostru, asumat la început de sezon, dar sper să gestionăm bine în continuare situaţia favorabilă în care ne aflăm", a precizat Nicu Croitoru la Sport Total FM.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează