FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPECIAL

Iosif Rotariu a fost aplaudat la scenă deschisă la prima partidă oficială pentru noua Poli: ”Am avut din nou emoţii”

Rotariu a îmbrăcat din nou tricoul violet al lui Poli într-un meci oficial: are 173 meciuri și 33 goluri în trupa Timișoarei în primele două ligi +1   FOTO
Rotariu a îmbrăcat din nou tricoul violet al lui Poli într-un meci oficial: are 173 meciuri și 33 goluri în trupa Timișoarei în primele două ligi

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 19:43

Fostul internaţional a purtat tricoul cu numărul 5 şi a reuşit şase pase decisive în meciul cîştigat cu 8-0 contra celor de la Gran Plaz Liebling, fiind cel mai bun om al partidei.

Peste 500 de fani s-au strîns în faţa Universităţii Politehnica pentru a susţine un proiect iniţiat chiar de ei: SS Poli, o echipă cu un trecut imaculat, care a luat-o de la zero, din liga a cincea, pentru a păstra viu spiritul fotbalului bănăţean.

A fost o iniţiativă la care a subscris şi Iosif Rotariu, care, la 50 de ani, a redebutat în tricoul alb-violet, fiind cel mai bun om de pe teren în victoria, 8-0, obţinută în faţa celor de la Gran Plaz Liebling.

"Mai împlinit ca un jucător de Liga 1"
Rotariu a primit un standing ovation chiar din primele minute, iar la final i-a cucerit pe fani după şase pase decisive de gol. La final, Roti şi-a găsit cu greu cuvintele: "Pot să spun că, după această întîlnire, m-am simţit mai împlinit ca un jucător de Liga 1. Am avut din nou emoţii. Nu-mi mai auzisem numele strigat pe un stadion la Timişoara de foarte mulţi ani. Sînt mîndru că lumea nu a uitat ce am făcut pentru acest oraş".

"O pasă decisivă mă bucura mai mult decît un gol"
Chiar dacă nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, Rotariu a dezvăluit că nu a fost deloc dezamăgit: "Peste tot pe unde am jucat, am fost pasatorul de serviciu. Chiar dacă am avut 60 de goluri în Liga I, eram mai bucuros dacă reuşeam o pasă decisivă". Iar la final a transmis o rugăminte către colegii săi mai tineri: "Copiii care evoluează acum alături de mine trebuie să nu mai fie timoraţi de faptul că am jucat la un nivel mai înalt! Toţi tragem pentru acelaşi scop!".

"Din cenuşa proprie"
Fanii bănăţeni acceptă cu greu proiectul noului primar, care a propus ca Poli să fuzioneze cu AC Recaş, dînd naştere unei noi echipe, ACS Poli Timişoara, care va evolua în L2. Suporterii au făcut tot posibilul pentru a crea altă formaţie, SS Poli Timişoara, care să pornească din L5. La primul meci oficial, fanii care stăteau în peluza Sud pe "Dan Păltinişanu" au cîntat la unison refrenul celor de la Phoenix: "Fie să renască numai cel ce har are de-a renaşte, curăţit prin jar, din cenuşa-i proprie şi din propriu-i scrum!".

25 de meciuri a jucat Rotariu pentru echipa naţională, iar în Liga 1 a strîns 265 de partide şi 65 de goluri

514481-reveniri.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează