FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Lovitură înainte de startul Ligii a 2-a! O echipă a fost invitată în sezonul următor de LPF 2 și e gata să-l pună pe Alexa antrenor

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2016 16:44

Metalul Reşiţa s-ar putea număra şi în sezonul care urmează printre competitoarele eşalonului secund conform spuselor lui Cătălin Rufă.

Acesta a declarat, la Sport Total FM, că în cursul zilei de joi a primit o înştiinţare din partea FRF să se prezinte luni la stabilirea ţintarului în noul sezon.

"Am fost sunaţi de cei de la FRF  pentru a ne prezenta luni la tragerea la sorţi în condiţiile în care multe echipe acuză probleme legate de înscriere.

Va fi foarte greu şi pentru noi, dar sper să îl conving pe Dan Alexa să preia echipa. Am vorbit cu el, ar fi vorba despre o implicare totală, ca manager general.

Am da, împreună, un restart fotbalului reşiţean chiar dacă echipa noastră ar urma să plece la drum cu un handicap de minus 12 puncte", a precizat Cătălin Rufă la Sport Total FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  01 August 2016, 15:22

cum sa cheme o echipa din oras,numai dela tara se poarta ma, zapacitilor

1759364474308738
Radu Bălan  •  31 Iulie 2016, 17:00

Mai bine Resita decat Clujul care e in faliment...

para.para
para.para  •  30 Iulie 2016, 22:43
Postat de lolica123 pe 30 Iulie 2016, 22:01

De ce nu U CLuj, care a retrogradat?! Macar aia au traditie... Serios, Metalul Resita?!

U Cluj e in faliment pentru ca n-au mai ajuns italienii aia inventati de peluza gsp pentru rating.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close