FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLINCENI

Marius Baciu şi transferuri pentru Liga 1 » Clinceniul e sigură că va evolua în primul eşalon

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 00:18

Clinceniul e gata de Liga 1: Marius Baciu a preluat banca tehnică, iar conducerea pregăteşte o serie de transferuri spectaculoase. Basarab Panduru va fi sfătuitorul clubului ce se va muta la Piteşti.

Echipa din Clinceni va suferi o transformare totală în această vară, oficialii clubului fiind siguri că vor promova în Liga 1, în condiţiile în care locurile 2 şi 3 nu respectă normele primei divizii.

Rapidul nu a primit licenţa la instanţele din ţară, iar Unirea Slobozia nici nu a depus dosarul pentru prima ligă. În aceste condiţii, clubul şi-a ales un nou antrenor, în persoana lui Marius Baciu, iar acestuia i-a fost promisă o campanie de achiziţii demnă de Liga 1.

Venirea fostului "principal" de la SC Bacău nu va fi singura menită să ajute clubul. Basarab Panduru, în prezent expert DolceSport, va fi implicat şi el la echipă, însă fără a avea o funcţie oficială. Acesta va fi doar sfătuitor al conducerii şi al staff-ului tehnic.

Clinceniul va evolua din sezonul viitor la Piteşti, după ce s-au înţeles cu oficialităţile din oraş. Echipa urmează să se numească FC Argeş 1953 şi va prelua palmaresul fostei echipe a lui Dobrin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
zweepslag
zweepslag  •  06 Iunie 2014, 16:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

CEA MAI LUNGA ZI REGALA A TARII, care isi aniverseaza pe 10 iunie a 75-a aniversare, si ca asta nu s-a uitat, cu toata ostilitatea si persecutiile republicilor durilor [rpr-rsr-fsn]care au facut din voi PERSECUTATII POLITICI din fotbal,fiind poate la fel ca PNTCD-ul Seniorului Coposu,doua simboluri regale indeziraboile de urmasii ANEI PAUKER-BURAH TESCOVICI.

zweepslag
zweepslag  •  06 Iunie 2014, 15:36
Postat de neludum pe 05 Iunie 2014, 19:13

Eu nu prea inteleg cum sta treaba cu cei care se dau monarhisti,prooccidentali,pro democratie,dar in schimb ar dori o Liga 1 formata din echipe subventionate( de cine oare stat , federatie, televiziuni , milogul S.A. ? ) doar fiindca au un nume ! Mai sunt si altele cu nume si nu se mai plang !

ia incearca sa te uiti intre timp ce srii ceva si pe France 2 sau TF1,si vezi cum aratau monarhistii UK-CANADA si democratii americani,soldatii formidabilei debarcari pe o furtuna infernala de crezu ROMMEL ca e imposibil sa riste o debarcare pe o asa vreme aliatii si ca atare Rommel se găsea în Germania, la Herrlingen, cu ocazia zilei de naştere a soţiei sale care a coincis cu cea a invaziei.

zweepslag
zweepslag  •  06 Iunie 2014, 15:16
Postat de neludum pe 05 Iunie 2014, 19:13

Eu nu prea inteleg cum sta treaba cu cei care se dau monarhisti,prooccidentali,pro democratie,dar in schimb ar dori o Liga 1 formata din echipe subventionate( de cine oare stat , federatie, televiziuni , milogul S.A. ? ) doar fiindca au un nume ! Mai sunt si altele cu nume si nu se mai plang !

CARE S ALEA, CU NUME? poate nume a la Baruh Tescovici si Ana Pauker,desigur si ele nume,dar nume ciumate! Ai idee ce aniverseaza rapidistii pe 10 iunie acum,sau spus altfel cine onora cu vizita lor regala pe 10 iunie 1939 Giulestiul,ingenuchind acolo pe gazonul stadionului,sarutand crucea, sfintand astfel si innobiland totodata pentru vecie acest club UNIC,cel mai popular club al regatului caci era al CIOCANARILOR,simbolul lumii simple,dar egal ca respect cu Venus-Ripensia-Juventus si bineinteles cu clubul legionarilor codrenisti ai Carmenuli ghilotinat de ANA PAUKER,criminalul simbol al dezastrului republican care a invadat odata cu ea, si urmasii ei,clonatii ei,durii de azi, tara asta.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează