FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Mihăiţă Pleşan nu mai pleacă: "Rămîn în Bănie, vreau să joc în alb-albastru în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 17 iunie 2014 16:55

Mihăiţă Pleşan s-a răzgîndit şi va continua alături de CSU Craiova. Căpitanul oltenilor, cel care a marcat 4 goluri în sezonul abia încheiat, urmează să evolueze în culorile alb-albastre şi anul următor, cînd echipa va evolua în Liga 1.

În vîrstă de 31 de ani, Pleşan a revenit în România, la CSU Craiova, în 2013. Mijlocaşul a evoluat în 19 meciuri pentru echipa din Bănie.

"Mă bucur să mai continuu la CSU Craiova. Vreau să ducem Universitatea sus în Liga 1, acolo unde merită.

Cred că vom face meciuri foarte bune în campionat. Grupul este puternic şi avem condiţii de nivel occidental la club", a declarat căpitanul echipei pentru GSP.RO.

CSU negociază şi prelungirea contractului lui Izvoranu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
petrusm
petrusm  •  23 Iunie 2014, 14:37

plesan o corvetta ....

olteniacus
olteniacus  •  18 Iunie 2014, 13:32

Adunarea Generala a FRF doar sub un nou nume Oltenia va aproba afiliera chiar asa fortzata de imprejurari, altfel se va considera ca sunt blat cu Adrian Mititelu tocmai ca sa nu plateasca datoriile la stat si la creditori (asta va fi motivarea in caz de refuz pericolul de penal) Oltenia U Craiova e perfect o noua echipa avand denumirea primei echipe de la 1915 si 1920 in categoria 1 nationala

olteanul
olteanul  •  17 Iunie 2014, 23:46
Postat de stefan.. pe 17 Iunie 2014, 20:28

Mai putin conteaza acum ca Plesan mai are are sau nu valoare de prima liga. Pana la urma, nimeni nu e de neinlocuit. Problema grava este ca nu avem antrenor adevarat. Cu cat va fi mai repede demis finul Gane, cu atat se mai poate remedia ceva din haosul actual de la echipa. Demisia!!!

Gane a mai retrogradat vreo doua echipe pana acum,deci...intelegeti ce vreti !!!Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează