FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Napoli a anunţat că nu mai ia în calcul să plece de la FC U Craiova: ”Nu renunţ, continuu cu Ştiinţa”

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 octombrie 2013 21:03

Nicolo Napoli, 51 de ani, a revenit la sentimente mai bune şi spune că nu va părăsi FC Universitatea Craiova, în ciuda şicanelor FRF şi ale oficialităţilor locale

"Declaraţiile pe care le-am făcut după eşecul de la Mioveni vizau Federaţia şi problemele pe care le întîmpinăm, faptul că jucăm mereu în deplasare, arbitrajele nu sînt corecte şi sîntem căutaţi mereu spre a fi suspendaţi. Dar eu sînt mulţumit de echipa mea, de cum lucrează băieţii, de rezultatele lor. Eu nu voi renunţa, mergem înainte!", a spus tehnicianul oltenilor.

Italianul a cerut corectitudine din partea forului federal, dar şi a oficialităţilor locale: "Trebuie să avem aceleaşi drepturi ca restul echipelor din campionat. Aşteptăm să revenim acasă, pe «Ion Oblemenco», avem decizia instanţei, suporterii ne aşteaptă acolo. Vrem normalitate, nu presiuni".


"Suporterii noştri sînt fantastici, ne urmează peste tot, chiar dacă am jucat numai în deplasare. Chiar şi după înfrîngerea de la Mioveni au cîntat alături de noi"
Mădălin Ciucă, fundaş FC Universitatea

"Ne dorim să cîştigăm fiecare meci, o facem pentru fani"
Robert Săceanu, mijlocaş FC Universitatea


De azi vor pe "Oblemenco"
Ziarul lui Mititelu, editie.ro, susţine că are informaţii cum că primarul Olguţa Vasilescu încearcă pe diverse căi să bareze revenirea formaţiei lui Napoli pe "Centralul" din Bănie. Tribunalul Dolj a decis în urmă cu o săptămînă ca juveţii să se întoarcă pe "Ion Oblemenco", dar Judecătoria Craiova încă nu oferă încuviinţarea executării. Iar oltenii cer ca astăzi, cel tîrziu, să primească acordul revenirii în complex.

"Putem fi invincibili pînă la final"
CS U Craiova. În recuperare după meningita virală ce nu i-a permis să joace la Motru, mijlocaşul CS Universitatea, Viorel Ferfelea, a declarat la Oltenia 3TV: "Cred că în maximum trei ani echipa noastră va face mari surprize la cel mai înalt nivel în România. Acum formăm un nucleu. Putem să fim invincibili pînă la finalul campionatului. Este mai bine ca la Bucureşti, e mai multă linişte. Am dat de oameni serioşi şi de un proiect extraordinar".

Vor la "naţională"
CS U Craiova. Costin Curelea, atacantul CS Universitatea, a spus că se simte minunat în Bănie şi consideră că echipa sa va promova în prima divizie şi va oferi surprize şi acolo: "Avem un public minunat, care ne împinge de la spate. Dacă noi, cei de la CS Universitatea, vom ajunge în prima ligă, o să avem şi jucători la prima reprezentativă, Pleşan, plus alţi doi-trei".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
gabrieldr
gabrieldr  •  23 Octombrie 2013, 14:06

Respect Nicolo Napoli

darkdark
darkdark  •  23 Octombrie 2013, 13:53
Postat de forza.stiinta pe 23 Octombrie 2013, 13:42

ceea ce vreau eu sa va arat e ca sunteti condusi de oameni vanduti, blondu este presedintele PS97, voi ziceti toti ca sunteti impotriva lui mititelu dar sustineti echipa! Sunteti doar niste mititei! Sefii vostri, cu care-l injurati la fiecare meci pe boovean planuiesc impreuna cu mititelu orice actiune la care voi sunteti doar marionete! Ati vrut dovezi, s-au adus dovezi! Se strange latul la mititelu, sa va vedem ce mai faceti atunci

:))) De unde ai tras tu concluzia ca Blondu e seful tuturor suporterilor Stiintei? Hai sa-ti spun un secret, nu este decat "seful" unei parti din galerie. Cat despre sperantele cu Mititelu sunt mici, dar nu inteleg de unde certitudini cu o echipa creata si finantata politic. Ce te face sa crezi ca daca PSD pica de la putere in Dolj Andrici va mai sustine echipa?

forza.stiinta
forza.stiinta  •  23 Octombrie 2013, 13:42
Postat de darkdark pe 23 Octombrie 2013, 12:32

Ba prietene, pe stadion se strang mii de oameni. Ca sefii de galerii au fost si vor fi "bot in bot" cu patronii de cluburi stie toata lumea. Ce incerci tu sa arati aici este echivalent cu a ne demonstra ca exista apa calda. Chiar crezi ca poti convinge pe cineva care tine de cand se stie cu Universitatea Craiova ca daca "marele suporter" Blondu sta cu Mititelu la masa este cazul sa sarim toti in barca CSU? V-a facut primaria o echipa, incercati sa va autoconvingeti ca ati scapat de Mititelu desi va roade faptul ca ce aveti acolo este doar un "fake" politic care nu prinde la public asa cum sperati voi.

ceea ce vreau eu sa va arat e ca sunteti condusi de oameni vanduti, blondu este presedintele PS97, voi ziceti toti ca sunteti impotriva lui mititelu dar sustineti echipa! Sunteti doar niste mititei! Sefii vostri, cu care-l injurati la fiecare meci pe boovean planuiesc impreuna cu mititelu orice actiune la care voi sunteti doar marionete! Ati vrut dovezi, s-au adus dovezi! Se strange latul la mititelu, sa va vedem ce mai faceti atunci

Vezi toate comentariile (14)
Comentează