FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 16:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Ovidiu Stîngă prefaţează primul derby de pe "Ion Oblemenco" între cele două Craiove: ”Intrăm în istorie!”

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 noiembrie 2013 20:13

Ovidiu Stîngă, tehnicianul CraiOlguţei, a creionat o prefaţă a confruntării orgoliilor cu Ştiinţa lui Napoli şi-i invită pe craioveni nu doar la meci, ci şi la antrenamentele sale


Antrenorul liderului Seriei B2, Ovidiu Stîngă, a făcut o avancronică a derby-ului orgoliilor de sîmbătă, de la ora 16:00, cu FC Universitatea. "Cred că vom arăta mai bine decît ne-am prezentat etapa trecută, la Bistriţa. E un meci-premieră în Bănie, va rămîne în istorie! Îmi doresc un joc deschis, plăcut, spectatorii să plece impresionaţi de la stadion. Mă aştept la spectatori mulţi, împărţiţi, curioşi. Iar prin atitudinea noastră din joc să-i atragem pe cei curioşi să mai vină la partidele CS Universităţii. Eu îi aştept pe fani chiar şi la antrenamentele echipei, să ne cunoască", a punctat antrenorul de 40 de ani la emisiunea Premier Sport de la Oltenia 3TV.

Ferfelea nu, restul posibil
Pentru confruntarea cu Ştiinţa lui Napoli, Stîngă are probleme de lot. Mari. "Ferfelea a început abia de marţi antrenamentele uşoare, dar e exclus să joace sîmbătă. Recuperarea lui Pleşan decurge bine, însă nu e apt sută la sută. Sin ar putea apărea în meci, dar nu-mi doresc să-l forţez. Ionuţ Stancu a intrat în programul de alergare, însă aici sîntem acoperiţi, Velcovici s-a achitat bine de sarcini. N-o să fac experimente sîmbătă, să-l iau, de exemplu, pe Izvoranu de pe postul de fundaş central, unde a fost excelent, ca să-l pun închizător şi să risc să pierd ambele posturi".


"Ca să cîştigăm meci de meci ne trebuie dubluri pe anumite posturi, un număr 10, un junior care să ne ajute mai mult. Pe moment, banca de rezerve nu se ridică la nivelul titularilor"
Ovidiu Stîngă, antrenor CS U Craiova

Cutia milei
FC U. Un grup de suporteri ai formaţiei lui Mititelu au anunţat pe Facebook că au de gînd să iniţieze un fond de ajutorare pentru jucătorii Ştiinţei, care au salariile neplătite din vară. Fanii vor să vină cu o cutie la meciurile alb-albaştrilor pentru a strînge diverse sume de bani pentru prime simbolice pentru elevii lui Napoli, în genul ideii promovate de ultraşii ASU Politehnica Timişoara.


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (36)
granjan
granjan  •  22 Noiembrie 2013, 10:16

eduard apostol are o problema cu Universitatea Craiova pe care o numeste perpetuu craiolguta. Asta pe langa ca este lingaul de serviciu al lui mititelu, transcriindu-i aberatiile pe care cheliosul le viseaza noaptea, si aruncand astfel tot felul de fumigene prin presa , creionand astfel impresia unei stari de scandal in Craiova.. Un pic de profesionalism se poate la GSP?

stefy29
stefy29  •  20 Noiembrie 2013, 22:03

stanga o sa intrati in istorie ca echipa gazda ce a fost huiduita tot meciul de suporterii prezenti la stadion, intr-un meci cu o echipa considerata vizitatoare, restul e vrajeala.

univesitateacraiova
univesitateacraiova  •  20 Noiembrie 2013, 20:44

mm

Vezi toate comentariile (36)
Comentează