FOTBAL  »  LIGA 2  »  PREMIERĂ

Premieră în fotbalul românesc! Un club din Liga a II-a își transmite meciul în format live video pe aplicația mobilă

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2017 13:20

Gruparea susținută de suporterii timișoreni e autoare a unei noi premiere în fotbalul românesc. Meciul de azi din Liga a II-a dintre ASU Politehnica și Dacia Unirea Brăila va fi transmis în direct prin intemediul aplicației oficiale a clubului gazdă.

Fanii alb-violeți care nu pot ajunge azi pe arena ”Știința” din Timișoara își vor putea vedea favoriții live video prin intermediul aplicației oficiale a clubului pentru telefoanele de tip smartphone.

Aceasta a fost lansată în această iarnă grație unui sponsor din domeniul IT. ASU Poli e în pas cu tehnologia deși are unul dintre cele mai mici bugete din B.

Echipa fiind susținută financiar de suporterii timișoreni ”dizidenți”. Meciul va fi transmis cu ajutorul partenerilor de la Radio Timișoara, care au mai transmis în format video jocuri ale ”Băieților în ghete” disputate pe teren propriu.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Dacia Unirea Brăila începe la ora 15.00 și se desfășoară pe arena ”Știința”, în runda a a 23-a a Ligii a II-a. Un bilet de intrare costă 10 lei iar fanii primesc gratuit cu acesta un program de meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dogbv
dogbv  •  04 Martie 2017, 15:15

RESPECT! Va asteptam in prima liga!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează