FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Premieră în fotbalul românesc! Un club îşi cere scuze în faţa suporterilor că a pierdut un jucător

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 24 iunie 2014 19:00

CS Universitatea Craiova a emis astăzi un comunicat, pe site-ul oficial al clubului, csuc.ro, prin care îşi cere scuze suporterilor pentru că l-a pierdut pe Alin Dudea, 16 ani, căpitanul grupei de juniori B republicani, în defavoarea lui Dinamo Bucureşti. Oltenii au transmis fanilor: 

"Alături de promovarea în prima ligă, dezvolarea sectorului juvenil a fost una dintre principalele priorităţi în sezonul recent încheiat. Marile performanţe din istoria clubului nostru – cîştigarea titlurilor naţionale, a Cupelor, precum şi accederea în fazele superioare ale competiţiilor europene - nu s-ar fi putut realiza fără o pepinieră puternică, care să asigure, an de an, jucători talentaţi care odată ajunşi la prima echipă au devenit certitudini.

Conducerea clubului doreşte să continue această strategie, dovadă sunt investiţiile în Centrul de copii şi juniori, atît în infrastructură, în departamentul de scouting al clubului, cît şi în jucători, pentru care s-au alocat si cheltuit bugete semnificative. În aceste circumstanţe, plecarea lui Alin Dudea, căpitanul grupei de republicani B, vicecampioană naţională, la Dinamo este considerată de conducerea clubului nostru o gravă greşeală pe care ne-o asumăm şi pentru care nu avem absolut nicio scuză.

Din păcate, cazul Dudea nu este singular, existînd şi alţi juniori din generatia 97 care au semnat cu alte cluburi. Este trist pentru că această situaţie se putea evita foarte uşor prin simpla respectare a procedurilor şi regulamentelor cu privire la legitimarea juniorilor ce împlinesc vîrsta de 16 ani.

De aceea, Universitatea Craiova îşi cere scuze public în faţa suporterilor alb-albaştri pentru lipsa de profesionalism dovedită de toţi cei implicaţi".

Citeşte şi: Dinamo nu se dezminte! Încă o mare speranţă a Olteniei merge în "Ştefan cel Mare"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
grobar
grobar  •  26 Iunie 2014, 16:31

astia ne cred prosti. adica cum vine asta isi cer scuze? pai ei nu au stiut ca asta pleaca la dinamo? daca ne-au fraierit cu numele echipei care, fie vorba intre noi, s/a constituit la bucuresti si s-a mutat la craiova dupa ce incepuse turul ligii II, acu ne iau de fraieri tot timpul si isi cer scuze. pai nu ei l-au dat? aduc toate ciurucurile din alte parti si ai nostri pleaca la cluburi serioase unde chiar se vrea performanta. probabil baiatu asta a mirosit ca CSU e un paravan unde se spala banii unor zmekeri si d'aia a ales dinamo. daca era treba serioasa ramanea la craiova.

fcu1948
fcu1948  •  25 Iunie 2014, 18:46
Postat de anti_mititelu pe 25 Iunie 2014, 00:23

La noi nu s-a desprins. La noi s-a format o societate noua fără nicio legătura cu clubul sportiv. Mai mult decât atât aproape doi ani de zile au coabitat după care CS Universitatea si-a inchis Sectia de fotbal. Acum a redeschis.

Și în ce ligă și sub ce denumire a jucat echipa aia care a coabitat cu Universitatea Craiova vreo 2 ani, așa cum spui tu?????????? În liga imaginației tale bolnăvicioase, că altă explicație nu există.

fcu1948
fcu1948  •  25 Iunie 2014, 18:43
Postat de echilibrat pe 25 Iunie 2014, 00:14

Corect - un suporter sa fie si la bine, si la rau. Dar afacerilor interlopilor Mititelu, Staicu si Netoiu, toate cluburi diferite, ma lasa rece. Nu ma intereseaza la bine sau la rau afacerile manelistilor astia. Punct. Vreau sa vad staruri pe teren ca in anii 80 - atit.

Nici pe mnine nu mă interesează afacerile lui Mititelu, pt mine și pt toți suporterii adevărați contează un singur lucru - UNIVERSITATEA CRAIOVA. Dacă vrei staruri, fă-ți abonament la meciurile PSG și du-te meci de meci pe Parc des Princes sau la Real Madrid pe Santiago Bernabeu. În caz că n-ai aflat până acum, Universitatea Craiova e un club din România, iar la noi în țară e criză economică, slabe speranțe să vezi la vreun club staruri. Poate doar starlete........

Vezi toate comentariile (36)
Comentează