FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Program infernal pentru liderul Ligii a 2-a! 3 din următoarele 5 jocuri sunt cu primele clasate

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2017 17:03

Juventus Bucureşti a debutat cu o victorie în noul sezon chiar dacă succesul cu Luceafărul Oradea, scor 2-1, s-a creionat cu greutate.

Cu şase puncte avans în clasamentul la zi faţă de a doua clasată, UTA Bătrâna Doamnă, formaţia condusă de Gheorghe Chivorchian are parte, în etapele care vin, de un program infernal.

"Întâlnim, în perioada următoare, în ordine, echipe puternice precum CS Afumaţi, Sepsi Sfântu Gheorghe, Academica Clinceni, Olimpia Satu Mare şi UTA.

Dacă ieşim bine din aceste meciuri, cu punctele pe care le scontăm, atunci primul eşalon este mult mai aproape de noi", a spus, la Sport Total FM, preşedintele grupării bucureştene, Gheorghe Chivorchian.

Juventus joacă, sâmbătă, de la ora 12.00, la Afumaţi, cu CS din localitate, fără mijlocaşul Mădălin Mihăescu, suspendat după cartonaşul roşu văzut în meciul cu Luceafărul Oradea.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
aius
aius  •  11 Martie 2017, 17:08

Sa se duca draq,ca ne-am saturat de echipe din bucuresti si de pe langa! Forta UTA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează