FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANŢA - CHINDIA TÎRGOVIŞTE 4-1

Robo-keeper » Portarul Farului a continuat să joace cu Chindia, 4-1, deşi suferise o comoţie!

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 20:52

Portarul Farului, Neagu, 23 ani, s-a lovit groaznic de bara porţii după un plonjon, însă a continuat meciul comoţionat, cu dinţii şi buza spartă: tocmai îl înlocuise pe titularul Curcă!

Minutul 22 al întâlnirii dintre FC Farul şi Chindia Tîrgovişte, disputată ieri la Constanţa, a fost negru pentru portarul gazdelor, Vlad Neagu. Intrat pe teren cu patru minute mai devreme, în locul accidentatului George Curcă, acesta a plonjat disperat să respingă mingea trimisă de Honciu spre vinclu. Nu şi-a atins scopul, ba mai mult, s-a lovit violent cu faţa de stîlpul din stânga porţii sale. Timp de zece minute, medicii Farului şi echipajul de pe ambulanţă s-au chinuit să-l pună pe picioare: suferise o comoţie, s-a ales cu dinţii din faţă sparţi şi cu buza superioară crăpată! După cîteva injecţii pentru calmarea durerilor şi un bandaj voluminos la bărbie, portarul Farului şi-a reluat locul între buturi şi a contribuit la succesul echipei sale cu 4-1.

"Cîteva momente am fost ameţit. Nu prea ştiam unde mă aflu. Apoi, mi-am revenit şi mi-am dat seama că trebuie să continui partida, altfel ar fi intrat în poartă un jucător de câmp"
Vlad Neagu, portar Farul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
foreverfarul
foreverfarul  •  12 Mai 2013, 21:27

Sanatate multa Vladut . Esti un adevarat farist. Ai fost si la mitingurile suporterilor iar acum.....ai demonstrat ca ai un mare caracter.

mama.is.here
mama.is.here  •  12 Mai 2013, 09:54

Asta DA devotament pt culorile clubului, bravo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează