FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Şah la “Rege” » Farul a împiedicat Viitorul lui Hagi

Golul lui Rusu (stînga) n-a fost de ajuns pentru ca Viitorul să obţină primul succes din retur Foto: academiahagi.ro
Golul lui Rusu (stînga) n-a fost de ajuns pentru ca Viitorul să obţină primul succes din retur Foto: academiahagi.ro

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 20:37

Liderul s-a împiedicat pentru a doua etapă la rînd, de astă-dată eşuînd în derby-ul constănţean, scor 1-1 cu Farul.


Tensiunea creată înaintea "războiului" de la malul mării nu s-a simţit şi pe teren, unde s-a jucat fotbal. Cu "umbra" lui Dică în postură de dirijor, Viitorul a apelat la entuziasmul tinerilor şi, după ocazia uriaşă a lui Chiţu (31), golgeterul Rusu a punctat din mijlocul careului (43), la o fază la care adversarii au cerut ofsaid: 1-0.

Împinşi de la spate de spectacolul galeriei, cei de la Farul s-au întors în meci graţie unei gafe uriaşe a defensivei liderului, Pătulea egalînd cu un şut de la 18 metri (65): 1-1. Finalul s-a jucat pe contre, iar oaspeţii au sărit la gîtul "centralului" bucureştean Marcel Bîrsan, care l-a iertat pe Păcuraru de eliminare, după un fault asupra lui Vali Badea în postura de ultim apărător (81). Egalul a mărit tensiunea în tabăra gazdelor, care au ratat pentru a doua etapă consecutiv şansă desprinderii în fruntea Seriei B1. Un pic dezamăgit, Gică Hagi şi-a încurajat băieţii la final chiar în vestiar: "Le-am zis că o să fie un retur greu. Trebuie să muncim, să fim acolo, în frunte, şi să ne îndeplinim obiectivul. Pentru ei, un astfel de derby, cu lume multă în tribune, e o experienţă bună, din care au de învăţat".

Ultraşii Farului, împotriva lui Gică
Galeria oaspeţilor de ieri l-a contestat din nou pe Hagi, afişînd un mesaj sugestiv la începutul reprizei secunde, "Nea Ioji din cer priveşte trist cum eşti împotriva clubului ce te-a făcut fotbalist", cu referire la antrenorul care l-a descoperit pe "Rege", Iosif Bukossi. "Constănţenii trebuie să fie bucuroşi că există fotbal la Constanţa. Aici e cea mai importantă Academie din ţară, plussdouă echipe în liga secundă, una de tradiţie, Farul, şi una tînără, Viitorul. Să sperăm că va exista în curînd o superechipă la Constanţa", a explicat Gică.

"Consider că am pierdut două puncte. Băieţii sînt frustraţi şi supăraţi că nu am cîştigat. S-a greşit şi din punctul de vedere al arbitrajului, însă nu vreau să comentez mai mult"
Viorel Tănase, antrenor Farul

"Aşa este la noi, o dăm pe arbitraje. Din păcate, am primit un gol care putea fi uşor evitat"
Gică Hagi, finanţator Viitorul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
tata_lui_wolttu
tata_lui_wolttu  •  25 Martie 2012, 08:06

jjjjjjjjjjj

foreverfarul
foreverfarul  •  25 Martie 2012, 07:40

Sunt curios , daca promoveaza Viitorul Ovidiu , tot asa arbitraje vor avea si in liga 1 ? Sau pleaca M.Sandu si se termina cu toate magariile astea ?

dynamovist
dynamovist  •  25 Martie 2012, 06:15

@albertino Daca Hagi a ajuns sa faca blaturi cu arbitrii( dupa comenariul tau) atunci cred ca trebuie sa desfiintam fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează