FOTBAL  »  LIGA 2  »  BAIA MARE

Școala Federală de Antrenori a "lăsat-o" pe Baia Mare fără antrenor

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 12:17

Şcoala Federală de Antrenori i-a convocat, în aceste zile, pe antrenorii care se pregătesc să obţină Licenţa B. Printre aceştia se numără şi Dorin Toma, tehnicianul lui FCM Baia Mare, prima clasată în B2 cu 35 de puncte.

Gruparea maramureşeană se află în cantonament centralizat, în Ungaria, fără antrenorul care nu a obţinut o dispensă din partea Şcolii pentru a se putea afla alături de echipă în cea mai importantă etapă de pregătire a noului sezon.

"Vineri plec din Bucureşti, sîmbătă ajung în Ungaria, la echipă, după care ne întoarcem cu toţii în ţară. O să revenim în Ungaria pentru un alt cantonament deoarece acolo avem cele mai bune condiţii de pregătire.

Mi-aş dori ca FCM Baia Mare să promoveze iar CFR Cluj să rămînă în primul eşalon. De fapt, sunt sigur că CFR nu va avea nicio problemă cu retrogradarea", a punctat Dorin Toma la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close