FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZII

Se știe cînd încep Liga a 2-a și a 3-a! Detalii despre sistemul competițional + surpriză în privința drepturilor TV

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 18:40

Ediția de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a va începe la 29 august, o decizie în ceea ce privește disputarea într-un sistem cu una sau două serii urmînd a se lua după 20 iulie, termenul limită de înscriere a echipelor.

"Am fixat datele ediției 2015-2016 pentru Liga a II-a și a III-a. Așadar, Liga a II-a va începe la 29 august, iar Liga a III-a în 28 - 29 august, pentru că echipele din acest eșalon au posibilitatea de a juca meciurile la cerere și vinerea", a spus Burleanu conform Mediafax. 

Președintele susține disputarea Ligii a II-a într-o singură serie, dar este convins că grupările vor dori menținerea a două a serii și în sezonul următor.

"O să avem o întîlnire în perioada imediat următoare, dar mă gîndesc la faptul că majoritatea cluburilor de Liga a II-a împărtășesc ideea de a avea două serii în noul sezon.

Punctul meu de vedere este public de acum un an. Am spus că pentru a crește gradul de interes al ligii secunde avem neapărată nevoie de o reorganizare a sistemului competițional, dar nu numai. Salvarea Ligii a II-a nu constă numai în reducerea numărului de echipe pentru a avea o singură serie, ci și la o strategie pentru Liga a II-a.

Vrem să vedem dacă reușim să organizăm o licitație pentru drepturile TV pentru Liga a II-a. Pentru că azi drepturile TV aparțin individual cluburilor și pentru a organiza o licitație acestea trebuie cedate către FRF", a precizat oficialul FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
scandautor
scandautor  •  07 Iulie 2015, 00:33
Postat de andyandrei2015 pe 06 Iulie 2015, 22:17

Katy *** si sexilian sunteti 2 *** care nu va stiti istoria,dar nu i nimic,cu timpu ve ti invata si asta !

Da' halatu', halatu', cat e halatu'?!...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Iulie 2015, 22:17

Katy *** si sexilian sunteti 2 *** care nu va stiti istoria,dar nu i nimic,cu timpu ve ti invata si asta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mircea1957
mircea1957  •  06 Iulie 2015, 22:17

Dupa ce a distrus Liga I, vrea sa distruga si Liga II ca sa ia niste bani din drepturile TV. Fraiere ar fi cluburile sa cedeze FRF drepturile! Cluburile din Liga II deabia se sustin si el vrea sa ii puna sa faca deplasari de 400-500 km numai ca sa ia el niste bani. Doua serii de aceea exista, ca sa nu fie deplasari prea mari, dar lui Burleanu nu-i pasa. Distruge fotbalul Romanesc sistematic. Este un pafarist mediocru.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează