FOTBAL  »  LIGA 2  »  SEPSI OSK

Sepsi, înfrângere după o serie de 11 meciuri din care a scos puncte: "Ne-am bătut singuri"

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 10:29

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a cedat clar, la Mioveni, 0-2, şi echipa antrenată de Vali Suciu a întrerupt o serie de 11 partide partide fără înfrângere.

"Ne-am cam bătut singuri, în mare parte, dar am întâlnit şi o echipă bună, experimentată. Dacă acasă lucrurile sunt clare, în deplasare nu prea am rupt inima târgului.

Mai avem un meci, foarte important, cel cu FC Braşov, după care vine o vacanţă aşteptată. Putem să ne considerăm deja mulţumiţi de ceea ce am făcut în acest sezon deşi întotdeauna este loc de mai bine", a punctat antrenorul covăsnenilor, Valentin Suciu, la Sport Total FM.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe încheie acest sezon cu un meci de atracţie cu FC Braşov, care are loc sub Tâmpa sâmbătă dimineaţa, în condiţiile în care formaţia condusă de Laszlo Dioszegi stă în ultima etapă de eşalon secund programată în acest an.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close