FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBALUL MIC

Stadionul lui ACSO Filiaşi e spaima oaspeţilor din liga a treia: "Spectatorii stau pe morminte!"

Meciurile
echipei din
Filiași se joacă
într-un decor
sinistru
Foto: Viorel Muscă
(sportarad.ro)
Meciurile echipei din Filiași se joacă într-un decor sinistru Foto: Viorel Muscă (sportarad.ro)

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 00:00

Unul dintre conducătorii Hunedoarei, Daniel Ghiorghiţă, spune că la vestiare nu e apă caldă, iar copiii de mingi recuperează baloanele din cimitirul pe post de tribună

"Jucăm pe un teren imposibil. Nu e normal ca FRF să omologheze aşa ceva pentru Liga a treia!", se plîng conducătorii din această ligă. Cel mai virulent este Daniel Gheorghiţă, secretar general al CD FC Hunedoara. "Se joacă la Braloștița, un sat din Dolj. Lîngă cimitir! Spectatorii stau pe morminte, care sînt lipite de gard, iar copiii de mingi recuperează mingile dintre cruci", povesteşte bărbatul experienţa din turul campionatului.

Adaugă: "În seria asta sînt condiţii. Noi avem, de exemplu, 220 de copii. La ei, au cazan cu lemne pentru apă caldă. După ce fac primii cinci duş, se întrerupe! Iar terenul e denivelat, deloc tăvălugit". Spune că nu este singurul teren cu probleme din serie. "La Becicherecu Mic, WC-ul e cu scînduri, cu tălpi!, ca la bunici, în anii '60".

"Din vară şi pînă acum, am plătit în conturile Federaţiei 300 de milioane de lei vechi. Şi jucăm în cimitirul din păşune"
Daniel Ghiorghiţă, FC Hunedoara

"S-au bucurat prea mult!"

Preşedintele celor de la Filiaşi, Marian Pătraşcu, a răspuns acuzaţiilor. "E un teren pe care vom juca doar în acest sezon. FRF l-a omologat provizoriu. Asta e, autorităţile din acel sat, Braloștița, ne găzduiesc pînă cînd ne facem baza. Cei de la UTA n-au avut apă caldă pentru că s-au bucurat prea mult, au stat 30 de minute pe gazon! S-au văitat şi cei de la Lugoj, dar n-au vrut să facă duş".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
900876953309082
Roman Gusti  •  06 Aprilie 2015, 15:44

risu'-plinsu' in fotbalul mic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează