FOTBAL  »  LIGA 2  »  STRATEGIE

Strategie inedită adoptată de fostul secund al lui Șumudică » Modul în care a procedat pentru a-și odihni titularii

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 17:17

Olimpia Satu Mare a câştigat cu 3-2 meciul cu FC Clinceni. Partida a fost una extrem de spectaculoasă, învingătoarea fiind decisă pe final de joc. 

Sătmărenii au reuşit să câştige trei puncte importante şi cu ajutorul unei strategii inedite puse la cale de antrenorul Bogdan Andone.

"După jocul cu Juventus, de la Bucureşti, am trimis câţiva dintre jucătorii mai experimentaţi acasă, la Satu Mare, cu avionul, pentru ca aceştia să se recupereze mai bine în perspectiva jocului cu Clinceni.

Mai apoi, doi dintre oamenii care nu au făcut deplasarea la Bucureşti, Onicaş şi Vasile Pop, au marcat în timp ce Luduşan, decisiv pentru noi, a făcut deplasarea la Bucureşti dar nu a evoluat deloc, în dorinţa noastră de a-l menaja pentru disputa cu Clinceni.

S-a dovedit că am fost inspiraţi pînă la urmă", a precizat Bogdan Andone, antrenorul Olimpiei, la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close