FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Victor Pițurcă îl atacă pe Mititelu: "Era bolnav! Am fost tâmpit că m-am dus acolo. Nu va mai exista echipa lui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 21:14

Victor Pițurcă, fost antrenor la Universitatea Craiova, l-a atacat pe Adrian Mititelu, cel cu care s-a certat când era la echipa olteană.

"Echipa lui Mititelu nu mai există. Universitatea Craiova este clubul la care am crescut, dar Mititelu l-a distrus. Aruncă noroi în toată lumea.

Ce dacă va câștiga procesul Mititelu? El nu va lua nimic. Sunt oameni care suferă degeaba, care nu au nicio vină. Sandu s-a grăbit și eu i-am spus că nu face bine pentru că echipa lui Mititelu avea probleme cu banii și erau jucători neplătiți. Sandu a făcut exact ce i-a convenit lui Mititelu. A fost o reacție de moment. Sandu s-a enervat și a luat această decizie, una decizie regulamentară.

Îmi convine să primească Mititelu banii. Că îmi iau și eu 7 milioane de euro. Eu am fost jefuit de el. Mititelu și-a făcut totul cu mâna lui.
Eu aveam contract cu Craiova, dar el se credea stăpânul pământului. A decis să nu mai fiu antrenor după ce am cheltuit 1,5 milioane de euro!

Am fost un tâmpit să mă duc acolo. Omul era bolnav.
La primul antrenament au venit 15.000 de oameni și era euforie. Toată lumea îmi scanda numele, iar el era bolnav de gelozie. Când am mers eu la Craiova, jucătorii nu erau plătiți de 9 luni", a spus Pițurcă la TV Dolce Sport.

5 luni
a fost antrenor Pițurcă la U Craiova, între august 2010 și ianuarie 2011

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  08 Iunie 2017, 14:52

cine iti da voie sa dai tu verdicte bai ciumete? tu ramai pe drumuri ba ca nu mai functionezi cu capul!

florar
florar  •  08 Iunie 2017, 11:39

,,Victor Pițurcă îl atacă pe Mititelu: "Era bolnav! Am fost tâmpit ...,,Desigur ca sunt de acord cu Piturca Inca este ...

fcu1948
fcu1948  •  08 Iunie 2017, 10:59
Postat de ion.ionescu pe 08 Iunie 2017, 09:48

Deşteptule, am scris de Lung jr. pt. că a mers la Astra iar AM n-a avut curajul să ceară banii pe el Clubului, pt. că se făcea de râs şi mai lua şi un şut undeva, nu mai amesteca lucrurile...Cele 3 dezlegări în alb nu erau pt. contractul de 7 mil., ci pt. cei 1,5 mil. euro cu care Piţurcă l-a împrumutat. Caută-ţi pe unul sub nivelul tău pe care să-l abureşti la o bere...

Desteptule, cum putea Mititelu sa le ceara bani celor de la Astra, din moment ce clubul giurgiuvean l-a transferat pe Lung Jr din postura de liber de contract, astfel cum fusese jucatorul declarat de FRF, urmare a dezafilierii? Trebuie sa plateasca cei care au desfiintat contractele de munca dintre U. Craiova si jucatori, nu cluburile care i-au legitimat din postura de fotbalisti liberi de contract. Ca tot ai tu impresia ca esti destept si le cunosti pe toate....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează