FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Vizer atacă Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2008 00:00

Bihoreanul Marius Vizer a propus ieri fuziunea între Liberty şi FC Bihor şi vrea promovarea.

Omul de afaceri bihorean Ma­rius Vizer a declarat ieri că va ataca pro­movarea în prima ligă. Şi nu ori­cum. “Cea mai bună soluţie e o fu­ziune între Liberty şi FC Bihor. Să fa­cem o echipă competitivă, care să pro­moveze. Avînd Centrul de Fot­bal în spate, am avea viitorul asi­gu­rat multă vreme”, a declarat Vizer, aflat ieri la Salonta, unde echipa locală a obţinut calificarea în finala campionatului naţional de juniori B, în dauna şcolii “Gică Popescu”.

Vizer mizează şi pe faptul că mu­ni­cipalitatea din Oradea nu are încă so­­luţii pentru FC Bihor. “Dacă nu a­jun­­­gem repede la un consens, sînt o­bli­­­gat să merg mai departe cu Li­ber­ty. Eu vreau să promovez, dar să ve­dem cu cine sau în ce for­mu­lă. Într-o săptămînă, încep pre­gătirile. Cine ţi­ne aproape e bine­­venit, dacă nu, o iau de unul singur. Iar dacă pro­mo­vez, nu mai dau echipa. Rămîn cu ea, voi ve­dea unde”, a adăugat Ma­rius Vi­­zer, care mai are la activ două pro­mo­­vări, una cu FC Bihor şi alta cu Liberty.

Asociat cu Sandu Ion?

La Salonta, Marius Vizer a asistat la meci împreună cu fostul finanţator al “Bătrînei Doamne”, Sandu Ion. Aces­ta din urmă ar putea deveni aso­ciatul lui Vizer în noul proiect. De alt­fel, Marius Vizer a negat că doreşte să investească la UTA, cum s-a vehi­cu­lat. “Nu mă implic la UTA! O să am o discuţie cu jucă­torii şi cu un potenţial asociat şi o să ne pro­pu­nem promovarea”, a mai spus acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  20 Iunie 2008, 12:24

unde duci echipa la sopron

 •  20 Iunie 2008, 10:43

@piseru da cum ma`ta se zice daca nu "aibe"?? sa "are"? esti ungur?

 •  20 Iunie 2008, 09:15

mitcii, voi gura

Vezi toate comentariile (5)
Comentează