FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Vlad Morar a refuzat să intre în cantonamentul Rapidului pentru meciul de azi, dar a fost convins după mai multe ore de negocieri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 17:49

Formaţia Rapid şi-a asigurat promovarea în Liga I, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Academica Clinceni, în etapa a noua a play-off-ului Ligii I.

Pentru Rapid au marcat Vlad Morar '43 '73 şi Kusnir '83. Rapid revine în Liga I, după un sezon petrecut în eşalonul secund. La finalul partidei, Dan Alexa a dezvăluit la DolceSport problemele cu care s-a confruntat înaintea acestui meci:

"E un sentiment de satisfacție, de împlinire profesională pentru că a fost un an greu. Dar a fost și un paradox! Vlad Morar nu și-a dorit să intre în cantonament înaintea jocului ăsta și îi mulțumesc managerului lui, Anamaria Prodan, care l-a convins să intre în cantonament! Vlad nu și-a primit banii, dar a dat dovadă de caracter și sunt foarte fericit!".

Atât Dan Alexa, dar și Vlad Morar sunt reprezentanți de soția antrenorului Laurențiu Reghecampf. Din primele informații, Morar nu și-a primit banii timp de mai multe luni, iar sâmbătă a decis să plece acasă și să nu joace în meciul cu Academica Clinceni, dar după mai multe ore în care a purtat discuții cu agentul și cu antrenorul, atacantul a decis să rămână în lot, iar astăzi a reușit o "dublă" decisivă în promovarea Rapidului în Liga 1.

"Sper ca domnul Moraru să își onoreze promisiunile față de echipă pentru că sunt multe datorii! Restanțele la staff sunt de șase luni, iar la jucători de trei luni", a mai precizat Alexa.

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Superliga
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (7)
dinarad
dinarad  •  23 Mai 2016, 05:13
Postat de khal_37 pe 22 Mai 2016, 19:44

Fara Ana Maria Prodan rapid se desfiinta de mult.

Ha...ha....ha.....hhhhaaaaaa... Nu bă , fără Ana Maria prodan syeaua se desființa de mult. Bă da cecomentarii faceți bă... parcă ați fi de la *** Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  22 Mai 2016, 21:25

Din pacate la Rapid urmeaza memoriile actualilior jucatori si a staffului tehnic. Valerii Moraru nu va plati. Nu a platit pana acum cand erau bani putini de plata, cum ar putea plati in liga 1 cand sumele cresc si mai trebuie si buget pentru transferuri de jucatori. El asteapta banii de la televiziuni sa ia si e jumatate din ei macar.

485809194904413
Costel Tudor  •  22 Mai 2016, 21:19

Nu mai avea bani pt. tatuaje !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează