FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

A izbucnit la TV după ce a văzut ce au făcut Burcă, Mihăilă și Marin: „Lipsă de educație! Bate «momentul Lovin»”

Andrei Burcă, Marius Marin și Valentin Mihăilă au strigat și sărit în momentul anulării golului înscris de Kosovo // foto: GSP +35   FOTO
Andrei Burcă, Marius Marin și Valentin Mihăilă au strigat și sărit în momentul anulării golului înscris de Kosovo // foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 10:29 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 14:34

Jurnalistul Narcis Drejan, editorialist al Gazetei Sporturilor și redactor-șef Sport Total FM, spune că bucuria „tricolorilor” atunci când kosovarilor le-a fost anulat golul este „momentul penibil al meciului” Kosovo - România 0-0.

În minutul 69 al meciului dintre Kosovo și România, golul înscris de Edon Zhegrova a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Decizia „centralului” olandez Danny Makkelie, luată în urma analizării fazei pe monitorul de la marginea terenului, i-a bucurat la culme pe „tricolori”.

Românii aflați în preajma arbitrului în momentul verificării, Andrei Burcă, Marius Marin și Valentin Mihăilă, au strigat și sărit, ceea ce jurnalistul Narcis Drejan a interpretat a fi o lipsă de respect la adresa adversarilor și chiar mai penibil decât faptul că Florin Lovin s-a bucurat și a insistat pentru oprirea meciului Rapid - Steaua din 2008, atunci când „centralul” Alexandru Deaconu a fost lovit cu o brichetă în cap (foto jos).

A izbucnit la TV după ce a văzut ce au făcut Burcă, Mihăilă și Marin: „Lipsă de educație! Bate «momentul Lovin»”
„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”
KOSOVO - ROMÂNIA
„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

Stânjenit de bucuria „tricolorilor” din Kosovo - România: „N-am văzut în istoria fotbalului așa ceva!”

„Momentul penibil al meciului îmi amintește de «momentul Lovin». Dar bate «momentul Lovin», când a fost faza cu bricheta și s-a bucurat. Nu am mai văzut, în istoria fotbalului, să te bucuri că e anulat golul adversarului. N-am mai văzut în viața mea, zici că s-a întors rezultatul, că s-a făcut 1-0 pentru noi!

Momentul ăla cu Burcă, Mihăilă și celălalt jucător bate «momentul Lovin»! E vorba despre lipsă de educație, despre lipsă de respect în fața adversarului. Nu se face asta! Nu am mai văzut niciodată! Zici că am câștigat Champions League, fraților!”, a afirmat Drejan la „DigiSport Matinal”.

Prezent la rândul lui în studio, fostul fotbalist Adrian Iencsi nu a fost pe aceeași lungime de undă: „Nu sunt de acord, eu aș fi făcut la fel. A fost ofsaid, gol anulat pe drept”.

Mai multe știri despre Kosovo - România: 

Cel mai dur discurs după Kosovo - România » Florin Răducioiu: „E inadmisibil! Lamentabil! Nu meritam egalul”

Trei „tricolori” remarcați de Gabi Balint + „Rezultatul e bun”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
kordell
kordell  •  20 Iunie 2023, 20:47
Postat de DoarDiviziaB pe 17 Iunie 2023, 20:30

Tu ești sau nu roman? Kosovo nu exista din punt de vedere al României și nu numai. Sunt curios dacă consideri Kosovo ca fiind stat ce părere ai de Donbas? Situațiile sunt identice ba chiar în Donbas și Crimeea a existat măcar referendum, asa cum a fost el. Vezi cum a apărut Kosovo, fără referendum fără nimic. Kosovo ca și Donbas nu exista ca state.

Daca ne-am lua dupa cum scrii cu siguranta tu nu esti .

kukubau53
kukubau53  •  20 Iunie 2023, 17:49
Postat de kordell pe 17 Iunie 2023, 19:20

Aia a venit dupa ce ultrasii lu' peste au strigat lozinci pro Serbia .

Serbia este un stat recunoscut, Kosovo.... NU !

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  20 Iunie 2023, 07:07
Postat de alexalex pe 19 Iunie 2023, 00:17

Ce legătură au tâmpeniile ăstora care mai au puțin și îl pun pe Denzel Washington să îl joace pe Iulius Cezar, cu faptul că jucăm penibil iar jucătorii noștrii au mai multe tatuaje decât pase reușite într un meci, vrei să glorificam nimicul faptul că de ani de, zile nu jucăm nimic, să spunem că este ok să țopăi precum tâmpitul pt un gol anulat cu o echipă de doi bani, lumea îl înjura pe Piturca când avea rezultate și calificări cu echipe adevărate nu cu state fantomă

Nu trebuie sa glorifici nimic. Ăștia ii avem cu ăștia defilam dar nu este normal sa ii atacam cum ii prindem, chiar su când nu este necesar.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează