FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 0-1

A vorbit despre plecare după meci, dar televiziunea publică nu l-a difuzat » De ce n-au apărut explicaţiile lui Piţi la TVR

Vlad Arhire
Vlad Arhire

Articol de - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 22:27

Reporterul Vlad Arhire a redat dialogul cu selecţionerul şi spune că a aflat abia cînd s-a întors în ţară că pasajul relevant din interviu n-a mai apărut pe post.

Duminică seară, după partida cu Grecia, românii aşteptau un răspuns la cea mai importantă întrebare: "Pleacă sau nu Piţurcă la arabi?". Nici de la TVR, postul care a transmis meciul, nici de la DolceSport, unde s-a transmis în direct conferinţa selecţionerului, nu a venit vreun răspuns. Lucrurile nu au stat însă aşa.

Vlad Arhire, reporterul TVR care l-a avut la interviu pe Piţi, l-a întrebat dacă va părăsi echipa naţională. "Mi-a răspuns că «mai vedem, poate oferta de la arabi e reală, dar poate că acum, după victoria cu Grecia, e mai dificil să plec, poate nici federaţia n-o să mă mai lase». L-am întrebat şi dacă acum, şansele alea de sub unu la sută să se ducă la Al Ittihad au mai crescut. Mi-a zis că «mai degrabă au scăzut, acum mi-a crescut şi mie cota, mi-a crescut preţul». Am făcut interviul ăsta înainte de a începe la Bucureşti studioul de după meci. Dar nu ştiu ce s-a întîmplat, o fi fost o problemă tehnică. Am aflat abia în ţară că nu s-a dat pe post imediat după partidă".

"Abia am revenit din Grecia, nu ştiu ce s-a întîmplat. Aveam interviul, dar probabil cei din regie n-au fost atenţi şi au lăsat să curgă pe post doar primele două minute ale discuţiei lui Vlad Arhire cu Victor Piţurcă" ( Emil Hossu Longin, şef departament sport TVR)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
andinamodrei
andinamodrei  •  10 Septembrie 2014, 08:45

Mi-a zis că «mai degrabă au scăzut, acum mi-a crescut şi mie cota, mi-a crescut preţul» s-a aparat cu 11 fundasi , a obtinut 3 puncte chinuite in urma unui meci demn de nominalizat la "cel mai urat meci al anului" si i-a crescut cota ?????? vai de capul nostru ...

lmllml
lmllml  •  09 Septembrie 2014, 18:09

Oferta locuri de munca legale! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

joze_maurinio
joze_maurinio  •  09 Septembrie 2014, 11:17

Dupa aceasta gafa impardonabila a unui post cu zero audienta. Ne mai si vorbeste aceasta nulitate de Emil Hossu Longin, care a intrat in TVR si a ajuns sef pentru ca ma-sa s-a rupt cu toti din TVR si nu mai stie care-i tac-su. Acelasi Hossu Longin care la Campionatul Mondial ne spunea ca Franta - Elvetia s-a terminat cu 6-2, gol si set Benzema in minutul 93, care de fapt nu s-a pus. Bai nene, sa-l dea cineva afara pe asta, ca el nu face gafe, face Capodopero-Gafe. Nu e posibil asa ceva. Cum sa arati cat de mediocru esti in tot ceea ce faci si sa ajungi sef si sa te mai lase pe post? Hai, daca era una, mai intelegeam, nu conta ce iese pe gura, doar ce intra.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează