FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, 6 SEPTEMBRIE, 21:30 TVR 1 ŞI DOLCESPORT

Abidal se teme de tiki-taka! "România e capabilă să monopolizeze posesia pe teren propriu"

Eric Abidal
Eric Abidal

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 11:45

Fundaşul francez crede că cine va avea mai mult mingea se va impune: ”Chiar dacă nu e Spania, România are echipă foarte tehnică, bătăioasă şi greu de depăşit acasă”


Abidal e pregătit de meciul cu România. Anunţat din nou titular în centrul defensivei franceze, unde mîine va face cuplu cu Rami, revenit după suspendare, fundaşul Barcei şi-a pus în gardă colegii, declarînd că, la Bucureşti, Franţa ar trebui să evite să ia goluri precum cel cu Albania. "I-am întîlnit deja pe români de două sau trei ori. Au o echipă care plimbă foarte bine mingea.

Sînt tehnici şi prezenţi în dueluri. Va fi o luptă la mijlocul terenului pentru a pune stăpînire pe minge. România nu este o echipă ca Spania, ce monopolizează posesia şi nu-ţi lasă balonul, dar este capabilă să o facă pe teren propriu. De aceea trebuie să facem un presing foarte sus. Cu jucătorii noştri ofensivi putem realiza lucruri frumoase la Bucureşti", zice Abidal în L'Equipe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ioanemanuel
ioanemanuel  •  05 Septembrie 2011, 12:24

razvan este un slab selectioner dar un bun antrenor de club si atat . Inainte sa vina la carma nationalei il simpatizam , dar dupa ce a plecat de acolo in felul in care a facut-o am inceput sa crfed ca este modelul tipic romanesc de marlanism .

batranul_si_marea
batranul_si_marea  •  05 Septembrie 2011, 12:20

Abidal face pe el de frica sunt sigur. Daca-l intrebi nu stiu daca stie 2 jucatori de la noi.

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  05 Septembrie 2011, 12:17

Texte! O sa ne bata francezii ca la fasole! Am afirmat eu in alta parte ca sper sa batem, dar mai mult m-am imbatat cu apa rece. Un fel de vrabia malai viseaza... > Ce sa spuna si Abidal? Texte pentru presa, mesaje care sunt menite sa ne culce pe-o ureche. Atat tot!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează