FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1, LIVEVIDEO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Accidentat la meciul cu Andorra, Măţel va reveni pe teren în noiembrie » Diseară va fi în tribună şi le va ţine pumnii "tricolorilor"

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 12:45

Titular cu Andorra, Alexandru Măţel, 22 de ani, s-a accidentat destul de grav şi a fost supus unei operaţii la meniscul piciorului stîng, la Koln. Fotbalistul a urmat un proces de recuperare în Germania, timp de 10 zile, iar acum şi-a revenit, dar va juca abia la începutul lunii noiembrie.

Fundaşul va fi diseară spectator pe Naţional Arena şi le va ţine pumnii tricolorilor, şi în special lui Gabi Tamaş, care va evolua ca fundaş dreapta. "Am pătimit mai mult la TV, la meciul cu Turcia. Acum o să am, probabil, şi mai mari emoţii în tribună, dar nimic nu s-ar compara cu o victorie a tricolorilor. Ar fi fantastic, mă gîndesc doar la cele 3 puncte, avem o echipă care o poate dovedi pe cea a olandezilor".

În ceea ce priveşte recuperarea sa, apărătorul Astrei a spus: "În principiu, de la începutul lui noiembrie voi putea juca, mi-e dor de fotbal"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Octombrie 2012, 14:58

Nu am nimic cu baiatul asta dar de ce e atat de potrivit pentru echipa nationala ?!

nesta18
nesta18  •  16 Octombrie 2012, 12:56

Sa revina la Astra Giurgiu.Ca in Nationala Romaniei nu prea are ce cauta.Avem cel putin vro 6 fundasi mult mai valorosi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează