FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, 14 NOIEMBRIE, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adio, bilete pentru galerii! Ce decizie au luat oficialii FRF după ultimele incidente petrecute pe Arena Naţională

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 16:51

România va juca următoarea partidă de pe Arena Naţională împotriva Irlandei de Nord, iar FRF a luat o decizie istorică în ceea ce priveşte acordarea biletelor galeriilor.

După ce în ultimul joc disputat la Bucureşti au avut loc mai multe incidente între suporterii români din diferite galerii bucureştene, FRF a hotărît să nu mai acorde bilete la tarif preferenţial galeriilor din Capitală, anunţă Dolcesport.

Tichetele pentru jocul de vinerea viitoare pot fi cumpărate de pe site-ul bilete.frf.ro, iar preţurile acestora variază între 20 şi 500 de lei.

Partida dintre România şi Irlanda de Nord se va juca la 14 noiembrie, începînd cu ora 21:45, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  06 Noiembrie 2014, 19:42

pe stadion te duci sa vezi meciul de fotbal! prostiile cu jignirile si pocnitorile ,cu bataile nu ii intereseaza decat pe cei slabi care sunt puternici doar in haita!defapt chestiile cu suporterii si spectatorii nu mai sunt prioritare pt managerii de cluburi! acum se respecta doar tv care transmit meciurile si sponsorii. de acolo vin banii!

theopalas
theopalas  •  06 Noiembrie 2014, 18:18

Mi-au sters comentariul sclavii astia, desi nu am jignit pe nimeni. :)))

red77
red77  •  06 Noiembrie 2014, 18:02

pana la urma spectacolul in tribune il fac cei care canta tipa si ragusesc pentru echipa nu cei care mananca seminte hot dog sau zic stai jos ca nu vad ! daca atmosfera la meciurile importante ale nationalei va fi ca pe camp nou sau ca la teatru buleandra ... si apropo sa nu mai aud tampiti de ziaristi , conducatori sau jucatori care zic : publicul nu ne-a sprijinit in mom importante ! pai cine ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează