FOTBAL  »  NATIONALA  »  VINE SAU NU VINE?

Agentul FIFA, Guillermo Tofoni ne dă speranţe: ”Azi se decide dacă vine Argentina!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 18:03

Gazeta Sporturilor l-a contactat azi pe agentul FIFA, Guillermo Tofoni, reprezentantul agenţiei World Eleven, care a intermediat amicalul România - Argentina. "Noi lucrăm să aducem selecţionata Argentinei la Bucureşti, pe 10 august. Astăzi se decide dacă va veni sau căutăm alt adversar", a explicat Tofoni.


Federaţia argentiniană a anunţat ieri pe site-ul său oficial suspendarea amicalului cu România, programat pe 10 august, cu ocazia inaugurării stadionului National Arena.

Citeşte şi Argentinienii au vrut să trimită o selecţionată Under 25, dar s-au temut că-i batem rău

Nu ştim cu cine vom juca un amical pe 10 august sau dacă-l vom mai juca, dar Victor Piţurcă a anunţat lista cu cei convocaţi pentru o eventuală partidă. Află mai multe aici!


GSP.RO a anunţat marţi dimineaţă că Argentina a anulat amicalul cu România. Vezi aici toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează