FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF // Cine îl mai poate bate pe Burleanu? "S-ar putea să candidez peste 4 ani"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 18:12

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la Casa Fotbalului, învingându-l detașat pe Ionuț Lupescu, cel care era considerat mare favorit înainte de scrutin.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Cristi Chivu, personaj care ar fi urmat să se alăture echipei lui Lupescu în cazul în care "Kaiserul" câștiga alegerile, a recunoscut superioritatea lui Burleanu și a declarat că ia în calcul să candideze peste 4 ani. 

"E un scor zdrobitor, dar eu știu să pierd după atâția ani în sport. Noi știm să pierdem. Contează numărul mare de votanți care l-au ales pe Răzvan, despre asta e vorba. Acceptăm înfrângerea și îi dorim succes învingătorului.

Majoritatea a ales să continue cu actuala administrația. A fost datoria lui Ionuț să vină și să încerce să candideze crezând că va face lucruri mai bune pentru fotbalul românesc. Nu a reușit să-i convingă pe votanți, asta e. Îi dorim mult succes lui Răzvan Burleanu, să sperăm că va face un fotbal bun, un fotbal credibil, un fotbal care ne va aduce performanță"

Dacă mă apuc de şcoli şi învăţ administraţie s-ar putea să candidez peste 4 ani. Să vedem!", a declarat Chivu, la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1764415336908197
Tudorica Lucian  •  19 Aprilie 2018, 00:33

Si asta iese la pensie de la FRF, adica cu noua lege pe la 75 de ani)). Asta si cu Blatone...

ill7ven
ill7ven  •  18 Aprilie 2018, 21:13

Ar trebui ca dupa 2 mandate out, altfel iar ajungem cu unu care sta pana moare sau se plictiseste. Nu mai zic de harry potter, are o mecla care cere sa te iei de el fara motiv, daramite cand stii cum e si ce face pe la FRF.

706409849468094
Radu Vernescu  •  18 Aprilie 2018, 21:06
Postat de craz1est pe 18 Aprilie 2018, 20:14

Razvan Burleanu a fost votat in "cantitate", Ionut Lupescu a fost votat de cei cu "calitate" Punct !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează