FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

Alegerile de la FRF devin din ce în ce mai încinse: "Sunt modificări abuzive, nu au legătură cu normalitatea!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 17:48

Dumitru Costin, secretarul general al AFAN, a comentat hotărârea Adunării Generale a FRF, prin care a schimbat un punct din regulament în așa fel încât să blocheze candidatura lui Lupescu la președinția FRF.

"Încă de pe vremea când s-au adoptat aceste modificări le-am considerat unele abuzive. Ministrul Tineretului și Sportului a blocat înregistrarea acestor modificări de statut propuse de FRF. Există mai multe variante: MTS să facă recurs la aceste modificări. Apoi, ar apărea alte variante în acest demers juridic: ca Înalta Curte să stabilească un termen și să dea o sentință până în alegeri, dar există și posibilitatea să ofere și un termen după alegeri.

Chiar dacă sentința rămâne definitivă, cu toate că eu sunt sigur că MTS va ataca asta, Lupescu vine de la UEFA, are o experiență practică în executivul structurii la care e afiliată Federația. Vine de la un nivel superior. Această prevedere a Federației e una care nu are legătură cu normalitatea și nici cu normele FIFA", a declarat Dumitru Costin, la TV Telekom Sport. 

Ionuț Lupescu ar putea pierde dreptul de a candida la președinția FRF, ca urmare a unei decizii luate azi de justiția română!

Este vorba despre o hotărâre a Adunării Generale FRF din 27 mai 2017 pe care MTS a ignorat-o. Azi, Curtea de Apel București a admis solicitarea Federației de a obliga Ministerului Tineretului și Sportului să valideze acele modificări, care într-un final ar putea anula candidatura lui Lupescu la șefia FRF!

Decizia de azi a Curții de Apel nu este definitivă. Dacă MTS va face apel în termen de 15 zile, atunci cazul va continua să se judece în justiție, iar Lupescu ar putea candida (detalii pe larg, AICI).

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  03 Martie 2018, 09:18

ANTREB ASTIA DE LA FRF AU CUMVA SI PISTOALE???? CA NU VAD CUM AR CASTIGA EI CHIAR NIMENI NU I TREZESTE??????

mosvasile
mosvasile  •  03 Martie 2018, 08:43

Zaau,domnu "lider sindical"!Sunt modificari abuzive,dar ia spune ce parere ai de modificarile alea la Codul fiscal,in urma carora salariatii care vor pensie si asigurari de sanatate trebuie sa-si plateasca din buzunarul lor contributiile?Ca nu ti s-a auzit deloc vocea in spatiul public!De ce sa ti se auda?Pai fiindca se zice ca esti lider sindical si se mai zice ca liderii sindicali trebuie sa apere drepturile sindicalistilor, in fata abuzurilor guvernului-care este guvernul multinationalelor!Sau nu erai in tara,erai plecat ca de obicei?

titiduru22
titiduru22  •  03 Martie 2018, 00:28
Postat de lapusneanul pe 02 Martie 2018, 19:01

cand il vad pe vochin cum il pupa pe burleanu acolo unde nu razbate soarele, nu imi vine sa cred in ce tara traiesc....ce ziceti ma jurnalistilor de fostul vostru coleg ? nu asa ca dupa ce o sa castige lupescu alegerile, o sa-l primiti cu bratele deschise ? :)

Ti-e dor de epoca becaliota ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează