FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Reacția lui Lupescu după ce a aflat că n-ar putea candida la alegerile FRF: "Actuala conducere vrea să câștige la «masa verde»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 16:20

Ionuț Lupescu a reacționat pe contul său de Facebook referitor la contestația făcută de FRF la dispoziția MTS. Vezi aici DETALII!

Referitor la decizia instanței de astăzi, față de contestația FRF la dispozițiile MTS, oricare va fi decizia, aceasta nu este definitivă, dacă MTS va face recurs. În orice situație, există soluții. Îi asigur pe toți membrii afiliați și publicul larg că voi candida pentru președinția FRF, în ciuda încercărilor procedurale ale Federației de a mă împiedica să fiu pe buletinele de vot, pe 18 aprilie.

Actuala conducere a FRF și-ar dori să câștige la «masa verde», nu pe teren. Este singurul mod în care poate câștiga alegerile, lucru care nu se va întâmpla. Competiția se va disputa pe teren și eu voi fi acolo", a fost reacția lui Lupescu.

clipboard01

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a FRF în cazul litigiului cu MTS » Ce se întâmplă daca Lupescu ar câștiga alegerile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zorrozabal
zorrozabal  •  02 Martie 2018, 20:46

Domnu Lupescu!E impardonabil ca nu ati stiut de acea hotarare a FRF!Chiar daca nu ati fost in tara,noi credeam ca va mai intereseaza si fotbalul romanesc!Se pare ca cei care au insistat sa candidati,aveau in minte solutia unui strain ca presedinte la frf si au ajuns la concluzia ca dvs.erati ala!

589949641156771
Mihai Mart  •  02 Martie 2018, 18:34

Se vrea repetarea cazului Gica Popescu dar de data asta nu vor reusi ordinarii !.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  02 Martie 2018, 17:24

7 Martie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează