FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Alexandru Chipciu: "Atît se poate, momentan" » Ce le-a transmis Victor Piţurcă, la pauză, jucătorilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 22:13

Alexandru Chipciu a vorbit imediat după egalul cu Ungaria, 1-1, şi a dezvăluit ce le-a transmis, la pauză, Victor Piţurcă jucătorilor.

"Am avut o primă repriză senzaţională. Mie personal îmi dă încredere că putem fi o generaţie foarte bună pe viitor. Cînd conduci meciul e inevitabil să nu te retragi puţin. Ne pare rău pentru publicul român. Poporul merita un rezultat bun.

Am făcut şi eu şi colegii mei tot ce am putut. Nea Piţi ne-a spus să nu ne retragem, ci să marcăm şi al doilea gol, dar asta a fost. Cred că puteam să ţinem de rezultat. Atît se poate momentan. Nu cred că am fost vreodată Brazilia", a spus Alexandru Chipciu la TVR 1.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  13 Octombrie 2014, 10:03

Mars acasa si sa nu te mai prezinti cu atitudinea asta de rahat la nationala! Bine ca bate Polonia pe Germania, bate Slovacia pe Spania, dar vine marele Chipciu, care nu a jucat absolut NIMIC in meciul cu ungaria si ne spune noua ca nu suntem Brazilia. Esti un geniu ma! Nu trebuie sa fii brazilian ca sa joci fotbal! Nu trebuie sa fii Brazilia ca sa ii bati pe unguri! Idiot fara caracter!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  12 Octombrie 2014, 16:39
Postat de bivumu pe 12 Octombrie 2014, 01:46

Chipciu are oproblema grava. Comite faulturi prostesti. Cred ca are nevoie de psiholog. In alta ordine de idei,, ungurii au meritat egalul. Un meci de fotbal nu se judeca dupa 45 de minute.

Din cauza ametitului asta ne-au egalat ungurii.Se crede mare fotbalist taranoiul asta…sa-l faca Becali cioban la stina lui. Magarul,isi da cu parerea…!!!

reddog27
reddog27  •  12 Octombrie 2014, 16:16

CUM MA TA at it se poate......idiotule aia au 2 inimi? jeg penal.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează