FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

EXCLUSIV - CORESPONDENȚĂ DIN UNGARIA Alți ”tricolori” la sosire » Maghiarii i-au așteptat pe jucători la aeroport pentru poze și autografe

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 00:00

Fanii n-au recunoscut pe nimeni, singurii români care s-au afișat fiind cei din Generația '84. Elevii lui Iordănescu au fost preluați direct de pe pistă

Suporterii unguri au venit ieri la aeroportul "Ferenc Liszt" din Budapesta pentru a se poza cu Raț și compania, însă "tricolorii" noștri n-au fost de văzut.

Lotul primei reprezentative a fost preluat de autorități direct de pe pista de aterizare. Măsurile suplimentare de securitate au fost luate din cauza situației incerte a imigranților musulmani din capitala Ungariei, astfel că jucătorii au fost transportați direct la hotel, iar ieri nu a mai avut loc nici o şedinţă de pregătire. Elevii lui Iordănescu urmează să susțină azi antrenamentul oficial pe "Groupama Arena".

"Ei cine sînt?"

Pe peron și-au făcut apariția nume precum Duckadam, Ungureanu, Balint, Augustin sau Geolgău, spre confuzia fanilor maghiari echipați cu albume pentru semnături și aparate. Aceștia n-au înțeles ce se petrece, punînd întrebări în stînga și-n dreapta despre delegația României: "Ei cine sînt? Unde sînt jucătorii?".

Nord-irlandezii își pierd speranțele

Belfast Telegraph o vede pe România condamnată certă la Budapesta. "Selecționerului Iordănescu îi lipsește o bună parte a titularilor obișnuiți. Acesta a trebuit să-l convoace de urgență pe Bumba, component al lotului U21. Din echipa României absentează nume obișnuite precum Marica, Gardoș, Săpunaru sau Rusescu. E greu de crezut că pot scoate un rezultat pozitiv în Ungaria".

"Veneau și 100.000"

Ofițerul de presă al "naționalei" maghiare, Tamás Sztancsik, a comunicat oficial dezamăgirea reprezentativei privind capacitatea stadionului: "Atmosfera o să fie incendiară, e clar. Din păcate, sînt doar 20.000 de locuri. Sînt convins că reușeam să umplem și un stadion cu 100.000 de locuri pentru un duel cu România".

clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează