FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-2

Radu Drăgușin, sub lupa expertului: „Dădea niște căpățâni în minge, cum nu ai mai văzut. Dar are niște probleme”

Radu Drăgușin/ foto: Cristi Preda (GSP)
Radu Drăgușin/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 11:00 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 12:02

Basarab Panduru, fostul internațional, l-a analizat pe Radu Drăgușin (21 de ani), titular în premieră la națională în meciul câștigat cu Andorra, scor 2-0.

Panduru a remarcat fizicul lui Drăgușin, dar a scos în evidență alte probleme în jocul lui, la construcție și în anumite dueluri cu atacanții Andorrei.

Singura veste proastă după meciul cu Andorra » Detaliul remarcat de MM Stoica
Andorra - România 0-2
Singura veste proastă după meciul cu Andorra » Detaliul remarcat de MM Stoica

Radu Drăgușin, sub lupa lui Basarab Panduru

„Drăgușin nu avea curajul să urce cu mingea, să construiască, deși avea primii adversari la 20 de metri în față. Drăgușin e tânăr, e la primul meci titular, aș vrea să îl mai văd. Nu aș putea să îi pun ștampilă după meciul ăsta. Dar, are unele probleme. Fiind foarte tânăr, nu e de mirare să aibă aceste probleme. 

Este un jucător tânăr, care nu știe detaliile de la nivel înalt. La început părea că e imbatabil la mingile pe sus. Îmi place fizicul lui. Ce fundaș ai mai văzut la noi cu fizicul ăsta? Parcă Ștefan Iovan, mă duc mult în urmă. E peste Burcă, care pare mare. 

Ai putea să construiești ceva pe fizicul ăsta. La început dădea niște căpățâni în minge cum nu ai prea văzut. Dar cum s-a băgat un andorez în el, l-a dat la o parte. Sunt mici chestii pe care o să le învețe”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

La plusuri eu l-aș trece, pentru încurajare, pe Drăgușin, o prezență atletică, un stoper modern și prin stil, și prin statură. E printre puținii români care arată occidental inclusiv din punct de vedere fizic, nu mai lasă senzația aia omniprezentă de fragilitate a fotbalistului român - Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP

VIDEO. Aflat la primul meci ca titular în națională, Radu Drăgușin a oferit declarații după meciul câștigat cu Andorra: „O să dau totul ca să rămân titular”

Citește și:

Dumitru Dragomir a făcut praf naționala României: „Doamne! Haos total! Nu am mai văzut așa ceva” + „Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână”

Adrian Mutu a lăudat 3 „tricolori”: „Ei au fost cei mai buni jucători de la noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marius1979
marius1979  •  26 Martie 2023, 15:48
Postat de roost.eradevar.at pe 26 Martie 2023, 13:19

Dragusin a jucat ceea ce i’a cerut antrenorul. Este de mirare ca tocmai unul ca Panduru, a remarcat ceva negativ la Dragusin. Oare nu mai tine minte ca jucatorii trebuie sa respecte ceea le cer antrenorii?

Dragusin nui prieten cu mingea. Asta a vazut si Pandi. Ii mare, da tare si cam atit. Finete, control canci……

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  26 Martie 2023, 13:19

Dragusin a jucat ceea ce i’a cerut antrenorul. Este de mirare ca tocmai unul ca Panduru, a remarcat ceva negativ la Dragusin. Oare nu mai tine minte ca jucatorii trebuie sa respecte ceea le cer antrenorii?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează