FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Anunț-șoc al unui nume important din fotbal: "Dacă Burleanu va câștiga alegerile de la FRF, plec din țară!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 19:47

Fostul arbitru Ion Crăciunescu, 67 de ani, a făcut o dezvăluire importantă în această seară. Acesta a declarat că va părăsi definitiv România în cazul în care Burleanu câștigă un nou manadat la președinția FRF.

"Am luat o decizie importantă. În cazul în care Burleanu câștigă alegerile, plec din țară, plec în America, la fiica mea. E prea mult. Ar fi mult prea mult pentru acest fotbal. Am atitudinea unui om care a stat în arbitraj și în fotbal trei sferturi din viața mea, nu pot să fiu indiferent înaintea alegerilor.

Nu mă mai uit la fotbal, nici n-aș vrea să mai aud despre așa ceva în cazul în care Burleanu câștigă.

Am nepoții acolo, cred că aș putea trece peste, chiar dacă eu atunci când sunt plecat din țară îmi arde pielea pe mine dacă stau mai mult de o săptămână", a declarat Crăciunescu, la TV Digi Sport.

18 apriliee data la care sunt programate alegerile de la FRF

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (39)
ando89
ando89  •  14 Februarie 2018, 20:37

Ar putea fi un bun șofer de taxi. Cu condiția să nu-și bată clienții, să știe câteva cuvinte în spaniolă și engleză și să vadă fanta de lumină în sensurile giratorii. Ar putea colabora și la o televiziune de cartier:))

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  14 Februarie 2018, 20:30

te duci in america dupa tizul tau palnie :)))))))))))))))))))))))

921467891321691
Nicu Manole  •  14 Februarie 2018, 20:58

Dezastru de trei ori... Cine o sa ne mai spuna cu mana pe inima, ca orice cadere a celor de la fcsb, este indubitabil 11m si eliminarea fundasului ! In celalalt careu, in acelasi meci, simulare grosolana cu care atacantul este sanctionat cu cartonas galben ! Eu asa faceam cu raposata S(steaua ) si am ajuns mare arbitru... Pacat ca nu scos o melodie :,, Cine m-a facut arbitru mare ''. Comunistii, Valentin si toti cei din conducerea stelei cu care ati avut numeroase succese. Povestiti- le la televizor golaniile si celor tineri si nevinovati, ce tin cu o asa zisa echipa de fotbal...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează