FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac la omul lui Răzvan Burleanu » Mircea Sandu desfiinţează un membru al echipei FRF: ”N-a terminat liceul şi e în Comisia Tehnică?”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 21:05

Mircea Sandu n-a ratat ocazia să îl înţepe din nou pe Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, atacînd un membru al echipei sale. Este vorba de Victoraş Iacob, fostul atacant al Stelei, care în acest moment face parte din Comisia Tehnică a Federaţiei.
"Victoraş Iacob o fi fost el jucător prin Liga 1, dar să fie membru în Comisia Tehnică, e deplasat. Lăsaţi-mă în pace!

El n-are nici liceu sau facultate şi e membru în Comisia Tehnică. N-am nimic cu el, că a fost fotbalist şi eu ţin la fotbalişti. Ţicleanu şi Puşcaş au fost cineva, au o experienţă", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ioan1964
ioan1964  •  07 Noiembrie 2014, 21:31

Despre Hagi nimeni nu spune ca nu are scoala si ca vorbeste ca un elev de clasele primare! El e regele insa este din pacate regele animalelor!Se intelege ce fel de animale,cele fara de scoala ! Cat despre personajul care a condus destinele FRF aproape cat Ceausescu ,este un pic rautacios ca sa nu spun mai mult, tot ce face el in legatura cu Burleanu.,lasa-l domnle in pace,sa vedem ce poate face, ca de vorbit vorbeste frumos!

bibiloiu
bibiloiu  •  07 Noiembrie 2014, 11:05

Ba jigodie , mai bine iacob decat un popa cum ai pus tu , golanule !

alexbarosanu
alexbarosanu  •  06 Noiembrie 2014, 22:51

e fotbalist! la scoala nu a fost! asa sunt toti fotbalistii! cine are vreo diploma nu se ridica la nivelul ei! sunt vai de capu lor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează