FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Autocarul României U21, accident pe autostradă în Albania: „Nu e nimeni rănit! Au fost mai multe mașini implicate”

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de , - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 11:24 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 12:27

După înfrângerea cu Albania U21, 2-3, naționala de tineret a României a avut probleme în această dimineață: autocarul echipei a fost implicat într-un acident rutier. 

  • Din grupă mai fac parte Elveția, Finlanda, Muntenegru și Armenia. Pentru aceste preliminarii sunt eligibili toți jucătorii născuți începând cu data de 1 ianuarie 2002.

„Tricolorii” antrenați de Daniel Pancu au plecat în această dimineață din Elbasan către capitala Tirana pentru a lua avionul spre București. 

Dar pe autostradă, autocarul a fost implicat într-un accident. Niciunul dintre jucători nu a avut de suferit.

Președintele CNCD, mesaj clar după scandalul din România - Kosovo: „Aştept ziua în care aceşti suporteri vor fi daţi în judecată”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Președintele CNCD, mesaj clar după scandalul din România - Kosovo: „Aştept ziua în care aceşti suporteri vor fi daţi în judecată”

Autocarul României U21, accident pe autostradă în Albania 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, accidentul a fost unul minor. În spatele autocarului s-a petrecut un accident, iar o mașină a ricoșat în autocarul României. 

„A fost ceva minor. Nimic grav. Am plecat rapid de acolo. Am stat 20 de minute și după ne-am continuat drumul spre aeroport”, au transmis sursele GSP. 

 Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a dat detalii despre accidentul „tricolorilor” mici. 

„Meciul s-a jucat la Elbasan, un oraș aflat la vreo oră și 30 de minute de capitală. Jucătorii și staff-ul erau în autocar, pe autostradă, în drum spre aeroport. Cică sunt mai multe mașini implicate, probabil a fost un carambol. Nu e nimeni rănit. Am înțeles că niște mașini au intrat în autocar. Nu am alte amănunte. Știu doar că sunt mai multe mașini implicate și nu e nimeni rănit”, a spus Stoichiță la Fanatik

Nu a fost nimic. Două mașini s-au lovit în spatele nostru și una a zgâriat autocarul nostru. A fost o frână puternică și atât. Nimeni nu a pățit nimic. Nici nu ne-am speriat. Nu aveam nici viteză pentru că eram la semafor”, a spus și selecționerul Daniel Pancu, pentru sursa citată.

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru Albania U21 - România U21

  • PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj)Alexandru Borbei (Lecce / Italia)Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);
  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB)Dan Sârbu (Farul Constanța)Cristian Ignat (Mioveni)Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia)Umit Akdag (Göztepe / Turcia)Matei Ilie (Padova / Italia)Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);
  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria)Robert Filip (CFR Cluj)Constantin Grameni (Farul Constanța)Cătălin Vulturar (Lecce / Italia)Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923)Rareș Pop (UTA Arad)Rareș Ilie (Lausanne / Elveția)Ovidiu Perianu (U Cluj), Marian Danciu (Universitatea Craiova)
  • ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța)Louis Munteanu (Farul Constanța)Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Citește și:

Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Moruțan

Valentin Mihăilă a oferit declarația zilei: „Am intrat în vestiar, dar nu să ascult ce vorbește Mister, ci să mă duc la toaletă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  13 Septembrie 2023, 12:23

Accidentul a avut loc in minutul 90 ;)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează